آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه کلوچه خرمایی دزفول

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کلوچه خرمایی دزفول . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 10 نفر

آرد 2 پیمانه
زیره 1/8 پیمانه
کنجد 1/4 پیمانه
شیر 3/8 پیمانه
روغن مایع 3/8 پیمانه
مایه خمیر 1 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر 1/2 قاشق مربا خوری
نمک 1 پیمنچ

طرز تهیه

1-آرد رو با زیره و کنجد و نمک و بیکینگ پودر مخلوط کنید.مایه خمیر رو در نصف لیوان آب گرم حل کنید و یه پینچ شکر به آن اضافه کنید و کناری بگذارید تا پف کند.

2-روغن رو به آرد اضافه کنید و به خوبی ترکیب کنید و با دست گلوله های آرد رو باز کنید.شیر رو گرم کنید و به مخلوط آرد اضافه کنید و در نهایت مایه خمیر رو بیفزایید.

3-خمیر رو به خوبی ورز بدید و یک پارچه روش بکشید و در جای نسبتا گرم حدود ۲ساعت استراحت بدید.

4-خرما هارو از هسته جدا کنید و یه مقدار گرمشون کنید و با کنجد ترکیب کنید و به خوبی له کنید ( با چنگال به راحتی میتونید این کار رو انجام بدید)

5-و گلوله گلوله گرد کنید( به اندازه یک گردو ) بعد از اینکه خمیر پف و استراحت کرد خمیر رو چونه هایی به اندازه یک مشت کوچک گرد کنید.این میزان از مواد حدودا ۱۰ چونه به شما میده.

6-چونه رو باز کنید و خرما رو پهن کرده و وسط خمیر بگذاریدو دوباره گرد کنید.میتونید با وردنه چونه هارو پهن کنید یا با مهر های مخصوص کلوچه یا با ته لیوان های پافیلی ( عکسشون رو آپلود میکنم )

7-بهتره دوباره یه استراحت کوتاه به کلوچه ها بدید و بعد توی فر بگذارید. به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه. ( زمان و دما به فرتون هم بستگی داره)

8-و در انتها چند دقیقه شعله ی بالای فر رو روشن کنید برای اینکه روی کلوچه ها هم طلایی بشه.
تصاویر مراحل تهیه کلوچه خرمایی دزفول

سایر نکات

کلوچه خرمایی دزفول
این کلوچه ماندگاری بالایی داره و راحت میتونید نگهش دارید.
میزان زیره و کنجد سلیقه ایه و میتونید کم تر یا بیشترش کنید.
من از روغن های گیاهی استفاده میکنم که سالم تر باشه.
این میزان از مواد حدود ۱۰-۱۲ کلوچه میشه.
امیدوارم لذت ببرید.
طرز تهیه کلوچه خرمایی دزفول

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی