آموزش طرز تهیه کلم پلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
پیاز ۱ عدد بزرگ
زعفران ۱ قاشق چای خوری
برنج ۵ پیمانه
گوشت ۱ کیلوگرم( گوشت مرغ یا گوشت چرخ کرده گوسفند)
کلم ۱/۵کیلوگرم
ادویه پلویی به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
كلم ها را شسته و خرد كنید و در مقداری روغن خوب سرخ كنید.گوشت بستگی به ذائقه شما میتواند تكه ای و یا به صورت چرخ كرده ویا گوشت مرغ تکه ای باشد که من از گوشت مرغ استفاده کردم.
اگر از گوشت تكه ای استفاده میكنید آن را جدا و با افزودنی دلخواه بپزید وسرخ کنید واگر از گوشت چرخ كرده استفاده میكنید آن را با پیاز رنده شده مخلوط کنید وبه صورت قلقلی درآورده و در روغن سرخ كنید.در هر دو صورت پس از آماده شدن گوشت آن را به كلم اضافه كرده و سایر ادویه ها را به آن اضافه كنید. در ظرفی مناسب برنج را در اب جوش بریزید و آبكش كنید و مواد را در لابه لای برنج قرار دهید .زعفران را آب كرده و به لایه آخر برنج اضافه كرده و برنج را دم بیندازید.
نکته: این کلم پلو با کلم پلوی شیرازی فرق میکند
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه