آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت قرمز

طرز تهیه کلم پلو

آموزش طرز تهیه کلم پلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

پیاز ۱ عدد بزرگ
زعفران ۱ قاشق چای خوری
برنج ۵ پیمانه
گوشت ۱ کیلوگرم( گوشت مرغ یا گوشت چرخ کرده گوسفند)
کلم ۱/۵کیلوگرم
ادویه پلویی به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

كلم ها را شسته و خرد كنید و در مقداری روغن خوب سرخ كنید.گوشت بستگی به ذائقه شما میتواند تكه ای و یا به صورت چرخ كرده ویا گوشت مرغ تکه ای باشد که من از گوشت مرغ استفاده کردم.
اگر از گوشت تكه ای استفاده میكنید آن را جدا و با افزودنی دلخواه بپزید وسرخ کنید واگر از گوشت چرخ كرده استفاده میكنید آن را با پیاز رنده شده مخلوط کنید وبه صورت قلقلی درآورده و در روغن سرخ كنید.در هر دو صورت پس از آماده شدن گوشت آن را به كلم اضافه كرده و سایر ادویه ها را به آن اضافه كنید. در ظرفی مناسب برنج را در اب جوش بریزید و آبكش كنید و مواد را در لابه لای برنج قرار دهید .زعفران را آب كرده و به لایه آخر برنج اضافه كرده و برنج را دم بیندازید.
نکته: این کلم پلو با کلم پلوی شیرازی فرق میکند
طرز تهیه کلم پلو

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی