آشپزي و شيريني پزي غذای رژیمی

طرز تهیه کباب گیاهی با سس مخصوص

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کباب گیاهی با سس مخصوص . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه

زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

کدو سبز 2 عدد
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
قارچ 250 گرم
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
سیر 2 حبه
پودر سیر 1 قاشق مربا خوری
فلفل قرمز 1/2 قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق چای خوری
پودر زیره سبز 1/4 قاشق چای خوری
آبلیمو 2 قاشق غذا خوری
جعفری و گشنیز (ساطوری شده و تازه) 4 قاشق غذا خوری
زعفران آب کرده 1 قاشق غذا خوری
نمک و سرکه به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا روغن زیتون ، پودر زیره ، پودر گشنیز ، آبلیمو ، سیر ،پودر سیر ،زعفران و پودر فلفل قرمز را داخل میکسر بریزید ، نمک و چند قاشق سرکه اضافه کنید و بزنید تا سس یکدست شود.

2-در انتها جعفری و گشنیز خرد شده را به سس اضافه کنید و کمی بزنید اگر سبزی ها را خوب ساطوری كردید نیازی به میکس کردن دوباره جعفری و گشنیز نیست ، بهتر است خرده های جعفری و گشنیز داخل سس مشخص باشد.

3-كدو سبز را شسته و با چاقو روی آن را بتراشید تا خارهای آن گرفته شود سپس سر و دم آن را جدا كرده و حلقه ای خرد كنید.فلفل دلمه ای و پیاز و قارچ را نیز درشت خرد کنید.

4-سبزیجات خرد شده را داخل کیسه فریزر بریزید و سس مخصوص را اضافه کنید ، با تکان دادن كیسه سبزیجات را به سس اغشته کنید ، در کیسه را ببندید و حداقل به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سبزیجات مزه دار شوند.

5-سیخ های چوبی را ۳۰ دقیقه در آب خیس كنید تا در اثر حرارت نسوزند ، سبزیجات را یكی در میان به سیخ های چوبی بکشید سپس داخل سینی فر که چرب کرده اید قرار دهید ، گریل بالا را روشن کنید و هر چند دقیقه بچرخانید تا سبزیجات کبابی و نرم شوند سپس سرو کنید.

سایر نکات

1)در صورت تمایل از مقداری سیب زمینی و گوجه و بادمجان هم در كباب استفاده كنید.
2)میتوانید برای ترش تر شدن كباب مقداری گرد غوره یا گرد لیمو هم به سس اضافه كنید.
3)کباب سبزیجات را به تنهایی یا همراه با انواع کباب ها و غذاهای گوشتی میتوانید سرو کنید ، در صورت لزوم بر روی آتش ذغال یا گاز هم میتوانید کباب را آماده کنید.
طرز تهیه کباب گیاهی با سس مخصوص

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی