آموزش طرز تهیه کاپ کیک گوجه فرنگی خشک و رزماری بهمراه کرم پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای کیک:
1 کیلوگرم آرد500 گرم کره(مارگارین)20 گرم نمک50 گرم خمیر مایه فوری40 گرم شکر3 تخم مرغ200 میلی لیتر آب سرد5 گرم رزماری خشکشوید(اختیاری)
–
برای کرم پنیری:
200 گرم کره، در دمای اتاق200 گرم پنیر خامه ای(یا ماسکارپونه)، در دمای اتاق5 گرم پودر فلفل قرمز1 پنس نمک
–
برای تزیین:50 گرم گوجه فرنگی خشک20 گرم شوید خرد شده و …
طرز تهیه
این مقدار خمیر و کرم،اگه زیاده، نصف کنین همه موادو…
–
همه مواد خمیر رو مخلوط کنین و ورز بدین، اگه وقت داشتین، خمیر رو بپوشونین و بزارین چند ساعت بمونه، بعد خمیر رو به توپهای به اندازه نارنگی تقسیم کنین و داخل قالبهای مافین که روغن مالیدین بزارین و حدود 20 دقیقه در فر گرم شده 170 درجه بپزین.
برای کرم پنیری، کره و پنیر ماسکارپونه رو با همزن بزنین، نمک و پودر فلفل قرمز اضافه کنین و این کرم رو با کمک ماسوره، روی کاپ کیک های ولرم شده فشار بدین(بزنین) و با گوجه فرنگی خشک و شوید تزیین کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه