آموزش طرز تهیه کامل دسر اسپانیایی با سس شکلات خوشمزه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
شبیه بامیه ایرانی است!
آشپزی اسپانیایی با آشپزی ایرانی دارای مشترکات بسیاری است. غذاهای اسپانیایی متنوع و خوشمزه هستند و با ذائقه ایرانی هماهنگ می باشند. این دسر نسبتا آسان است و با سس شکلات سرو می شود. برای آماده کردن این دسر یک ساعت زمان در نظر بگیرید. هر یک “چورروز” با سس شکلات ۱۸۵ کیلوکالری انرژی دارد.
مواد اولیه :
۵۰ گرم کره آب شده
نصف قاشق چای خوری وانیل
۲۵۰ گرم آرد
۱ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
۱ لیتر روغن آفتابگردان
چند تکه نان
مواد اولیه برای تهیه سس :
۲۰۰ گرم شکلات تیره که زیاد تلخ نباشد
۱۰۰ میلی لیتر خامه
۱۰۰ میلی لیتر شیر
نصف قاشق چای خوری وانیل
۱۰۰ گرم شکر
۲ قاشق چایخوری دارچین
طرز تهیه :
آب را جوش آورید. کره را آب کنید.
۳۵۰ میلی لیتر آب را به کره آب شده و وانیل اضافه کنید، آرد و بیکینگ پودر را با هم در یک ظرف بزرگ به همرا مقداری نمک هم مخلوط کنید.
وسط این مواد یک گودال ایجاد کنید و مواد مخلوط شده قبلی را داخل این گودی بریزید. به سرعت با یک قاشق چوبی به هم بزنید و کاملا مخلوط کنید تا زمانیکه یک دست شود.
این مواد را پس از مخلوط کردن برای مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به حال خود بگذارید و سس را آماده کنید. تمام مواد لازم برای سس را داخل تابه بریزید تا به آرامی با هم مخلوط و ذوب شوند. گاهی آن ها را هم بزنید تا یک سس لطیف و براق به دست آید. سس را روی حرارت ملایم گرم نگه دارید. ۳/۱ از یک قابلمه را با روغن پر کنید و روغن را داغ کنید.
یک تکه نان را داخل روغن بیاندازید اگر در ۴۵ ثانیه قهوه ای شد مطمئن باشید که روغن داغ شده است. شکر و دارچین را جداگانه با هم مخلوط کنید. سر ستاره ای شکل را به کیسه مخصوص شیرینی پزی نصب کنید. ( عرض ۱.۵ تا ۲ سانتی متر مناسب است. )
خمیر را داخل کیسه بریزید و فشار دهید تا نوارهایی به اندازه انگشت از کیسه خارج شود و مستقیماً داخل روغن داغ بیفتد.
بعد از قهوه ای شدن “چورروز” ها را از روغن خارج کنید و روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغنش کشیده شود. روی آنها کمی شکر و دارچین بریزید.
سس را کنار آن ها قرار دهید و خوشمزه ها را داخل سس بزنید و نوش جان کنید!
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه