آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کادایف محلبی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کادایف محلبی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

300 گرم کادایف
1 استکان شکر (استکان کمرباریک ترک ، 75 گرم)
1 استکان فندق و یا مغز گردو(استکان کمرباریک ترک)
100 گرم کره(2 قاشق غذاخوری)
1 قاشق چایخوری دارچین
نصف استکان روغن مایع (40 گرم)

برای محلبی:
1 لیتر شیر
1 لیوان آرد
1 لیوان شکر
1 پاکت خامه مایع (200 میلی لیتر، ‌یا خامه صبحانه)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 استکان پودر نارگیل (استکان کمرباریک ترک 28 گرم)

طرز تهیه

کادایف ها را چند ساعت داخل فریزر نگه دارید. کادایف خوب یخ زده را از فریزر خارج کرده با دست خرد کنید(کف دستتان بمالید تا خرد شود). سپس داخل ماهیتابه کره و روغن مایع را بریزید وقتی کره آب شد کادایف و شکر را اضافه کنید تا وقتی رنگ کادایف ها تغییر کند تفت دهید. فندق و دارچین را اضافه کرده بعد از چند دقیقه دیگر تفت دادن کنار بذارید سرد شود. شیر، شکر و آرد را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید و روی اجاق گذاشته تا وقتیکه بجوشد مداوم هم زده بپزید. وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارت اجاق را کم کنید بعد از اینکه حدود 5 دقیقه دیگر پخت برای اینکه محلبی ولرم شود کنار بذارید. (10_15 دقیقه برای ولرم شدنش کافیست). به محلبی ولرم شده خامه و وانیل را اضافه کرده و با همزن برقی هم بزنید. پودرنارگیل را هم اضافه کرده بعد از هم زدن کنار بذارید. اگر بخواهید مثل من بصورت پرس درست کنید ظرفهای سوفله مناسب هستند. در فنجانهای نسکافه و یا کاسه های در ابعاد مناسب هم میتوانید درست کنید. ابتدا برای اینکه تاتلی بصورت منظم و تمیز از قالب خارج شود، قسمت داخلی آن را سلفون بگیرید. سپس قسمت کف آن کمی کادایف سرخ شده بپاشید. روی آن محلبی بریزید، بعد از اینکه روی محلبی کادایف ریختید، روی آن را با سلفون بپوشانید. کاسه های دیگر را هم به این شکل حاضر کنید و داخل یخچال بذارید سرد شود. بعد از اینکه کاملا سرد شد از قالب ها خارج کرده سرو کنید. نوش جان
طرز تهیه کادایف محلبی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی