آشپزي و شيريني پزي غذا های فرنگی

طرز تهیه ژیگو با سس پنیری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ژیگو با سس پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
بین غذاهای فرانسوی، خوراک ژیگو را می‌توان نزدیک‌ترین غذا به فرهنگ و طبع غذایی ایرانی دانست. تنها نکته‌ای که در تهیه این خوراک مجلسی باید توجه کنید، اندازه پخته شدن گوشت است. با طرز تهیه ژیگو با سس پنیری با ما همراه باشید.

مواد لازم:

ران گوسفند یا گوساله
پنیر گودا
روغن زیتون طعم دار به دلخواه
نمک و فلفل سیاه
تخم گشنیز، رزماری، آویشن
سیر
کرفس
دنبه
گردو چرخ شده
زرشک تازه یا خشک
رب انار
روغن

طرز تهیه

برای ژیگو از ران گوسفند یا گوساله استفاده کنید. اگر مایل باشید می‌توانید از مغز ران هم استفاده کنید.

گوشت را با روغن زیتونی که با انواع ادویهجات و سبزیجات دلخواه، طعم دار شده، مزه‌دار کنید. کمی فلفل سیاه و تخم گشنیز آسیاب شده، رزماری و آویشن بزنید.

روی آن سلفون کشیده و در یخچال قرار دهید. بعد از مرینیت شدن در گوشت شکاف‌هایی ایجاد کنید و سیر، کرفس و کمی دنبه به آن بزنید و در فر ۱۸۰ درجه بپزید.

می‌توانید گوشت را داخل قابلمه روی گاز هم بپزید. هم‌چنین می‌توانید ابتدا گوشت را کمی سرخ کنید، سپس داخل فر قرار دهید.

برای تهیه سس هم که خوشمزه ترین بخش دستور غذایی است، ۱۰۰ گرم گردو را آسیاب کنید و با روغن تفت دهید.

زرشک تازه یا خشک را همراه با کمی رب انار در مخلوط‌کن میکس کنید. پس از میکس شدن، به گردو اضافه کنید.

نمک، فلفل سیاه، آویشن و رزماری را هم اضافه کنید. بعد کمی آب به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا سس بپزد.

بعد از این که سس کاملاً جا افتاد و به روغن افتاد، در پایان ۱۰۰ گرم پنیر گودا کاله رنده شده اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. می توانید دو قاشق غذاخوری خامه هم به دلخواه اضافه کنید.

ژیگو را از فر بیرون آورده، داخل ظرف مناسب سرو کرده و کنار آن سس را سرو کنید.
طرز تهیه ژیگو با سس پنیری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی