آشپزي و شيريني پزي سوپ

طرز تهیه آش شله قلمکار مخصوص شام افطاری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه آش شله قلمکار مخصوص شام افطاری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

گوشت نیم کیلو
سبزی آش(جعفری و گشنیز و اسفناج و تره به مقدار یکسان) نیم کیلو
عدس نصف لیوان
نخود نصف لیوان
لوبیا چیتی نصف لیوان
لوبیا قرمز نصف لیوان
برنج نصف لیوان
پیاز دو عدد
تخم گشنیز پودر شده 1 قاشق غذا خوری سر صاف
نمک، زردچوبه وفلفل سیاه به مقدار لازم
روغن، پیاز داغ و نعناع داغ به مقدار لازم

طرز تهیه

برای تهیه آش شله قلمکار باید از قبل چند ساعت حبوبات و برنج را در مقداری آب خیس میدیم و دو سه بار آبش رو عوض میکنیم. سبزی ها رو هم پاک میکنیم و بعد از شستن، خرد میکنیم. حبوبات و برنجی که از قبل خیس دادیم رو با حدود یک و نیم لیتر آب روی حرارت میگذاریم تا به جوش بیاد و بعد حرارت رو ملایم میکنیم تا کم کم بپزن. پیاز هارو خرد میکنیم و در روغن تفت میدیم تا طلایی بشه و بع گوشت رو اضافه میکنیم و بعد از کمی تفت دادن مقداری آب میریزیم و میگذاریم تا خوب بپزه. بعد از پختن استخوانهاش رو جدا میکنیم و در حبوبات میریزیم. مخلوط گوشت و حبوبات باید کاملا بپزن و له بشن. تخم گشنیز و زردچوبه رو در مقداری روغن تفت میدیم و در نیم ساعت آخر با سبزی ها در آش میریزیم و نمک و فلفل هم اضافه میکنیم و بعد از جا افتادن کامل و هنگام کشیدن در ظرف با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین میکنیم. میتونید این آش رو هم با کشک تزیین و سرو کنین.
طرز تهیه آش شله قلمکار مخصوص شام افطاری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی