آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه ژله بلوبری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ژله بلوبری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

ژله بلوبری ۳ بسته(یا هر ژله دیگه). آب جوش ۳ پیمانه. آب سرد ۳/۴ پیمانه. بلوبری ۱ پیمانه(یا هر میوه دیگه). بستنی وانیلی (یا ماست شیرین) ۲ پیمانه. یک قالب کیک با ظرفیت ۷ پیمانه

طرز تهیه

برای لایه اول ژله، داخل کاسه ای ۱ پیمانه آب جوش را با ۱ بسته ژله کاملا حل کنید و ۳/۴ پیمانه آب سرد بریزید و بگذارید داخل یخچال تا کمی ببنده؛ برای اینکه بلوبری یا هر میوه دیگری به صورت معلق داخل ژله بمونه و کف ظرف نره باید ژله کمی بسته شده باشه و بعد بلوبری را اضافه کنید. وقتی ژله در حدی بسته شد که حالت سفیده تخم مرغ شد در اون حد کافیه و میتونید بلوبری را اضافه کنید ومخلوط ژله را به قالب اصلی منتقل کنید و بگذارید ببنده ولی نه اینکه کامل کامل چون اگر ژله اول کامل ببنده وقتی ژله دوم را روش بریزید به صورت دو لایه جدا از هم میشه و بهم نمیچسبه. لایه دوم هم حتما باید خنک باشه تا ژله اول را آب نکنه.برای لایه دوم ژله، در ظرفی دیگر ۲ پیمانه آبجوش و ۲ پاکت ژله بلوبری را کاملا حل کنید و بعد با بستنی یا ماست مخلوط کنید تا یکدست بشه و بزارید داخل محیط تا خنک بشه و بعد با قاشق روی لایه اول ژله بریزید و بگذارید داخل یخچال تا کامل ببندد.اگر با درآوردن ژله از قالب مشکل دارید میتونید کمی قالب را چرب کنید و با پنبه چربی اضافی را پاک کنید که سطح ژله چرب نباشه
طرز تهیه ژله بلوبری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی