آموزش طرز تهیه چیکن چیز رینگ با پنیر پارمسان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
یکی از وعدههای ساده و سریعی که میتوانید آن را به سادگی در منزل تهیه کنید چیکن چیز رینگ است که طعم آن بسیار خوشمزه است. مرغ پخته شده و ریش ریش شده به همراه فلفل دلمهای و سس خردل داخل خمیر یوفکا مثلثی و پنیر ورقهای میتواند یک شام عالی و هیجان انگیز باشد یا حتی یک عصرانه عالی برای پذیرایی از دوستانتان.
مواد لازم:
۲۴ ورق خمیریوفکا مثلثی برش خورده
۲ بسته پنیر ورقهای پارمسان
۳۰۰ گرم مرغ پخته خرد شده
۳ قاشق سوپ خوری سس کچاپ
۲ قاشق چایی خوری سس خردل
یک قاشق چایی خوری اوریگانو یا آویشن
نمک و فلفل به میزان لازم
یک عدد فلفل دلمهای قرمز کبابی شده
۳ قاشق سوپ خوری شیر
۲ عدد زرده تخم مرغ
۳ قاشق سوپ خوری روغن زیتون
سیاه دانه به میزان لازم
طرز تهیه
در ابتدا فلفل دلمهایهای کبابی شده را پوست بگیرید و دانههای آن را جدا کنید و آنها را به صورت نگینی خرد کنید.
مرغ خرد شده، فلفل دلمهای کباب شده، سس کچاپ، سس خردل، اوریگانو، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و آماده کنار بگذارید.
شیر، زرده تخم مرغ و روغن را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
روی هر ورق از خمیر یوفکا از ترکیب شیر و تخم مرغ بمالید. دو یا سه ورق خمیر را روی هم بگذارید. آنها را روی کاغذ روغنی به صورت دایرهای کنار هم بچینید طوری که لبههای مثلث در کنار هم قرار گیرد.
نیمی از ورقههای پنیر را به فاصله ۲ سانتی متر از لبه خمیر به صورت دایرهوار دور تا دور خمیر بچینید و مخلوط مرغ آماده شده روی آنها بریزید.
در ادامه باقی مانده برشهای پنیر را روی لایه زیرین بچینید و روی آن را مجددا لایهای از پنیر بچینید. لبههای بیرونی خمیر را به سمت داخل تا بزنید.
بقیه مخلوط شیر و تخم مرغ را با برس روی نان بکشید و روی آن سیاهدانه بپاشید.
فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد بگذارید و سینی را به مدت ۲۰ دقیقه درون آن قرار دهید تا نانتان بپزد و غذای خوشمزهتان آماده شود و آن را سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه