آموزش طرز تهیه چیکن رولاد . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
اگر برای یک مناسبت خاص، میخواهید غذایی خوشطعم را تهیه کنید و زمان کافی برای ماندن در آشپزخانه را هم ندارید، به شما تهیه چیکن رولاد را پیشنهاد میکنیم. غذایی با ظاهر دلپذیر که از ترکیب سینه مرغ و طعمدهندههایی مثل سس گودا و سیر تهیه میشود و از لحظه شروع به کار تا زمان سرو شدن، تنها 45 دقیقه از شما وقت میگیرد.
مواد لازم:
سینه مرغ بدون استخوان: ۲ عدد
ژامبون گوشت: ۳ تا ۴ ورق
مارچوبه پخته شده: ۸ عدد
دیپ چدار: ۴ قاشق سوپخوری
نمک وفلفل: به مقدار لازم
سیر له شده: ۲ حبه
کره ذوب شده: ۲ قاشق سوپخوری
آبلیموترش تازه: ۱ قاشق سوپخوری
سس گودا: طبق دستور داده شده
طرز تهیه
یک پیمانه دیپ چدار را گرم کنید، سپس یک چهارم پیمانه دلستر ساده (ماءالشعیر مالت)، یک چهارم قاشق چایخوری پودر سیر و ۴ قاشق سوپخوری جعفری را به آن اضافه و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.
مواد مخلوط شده را با مقداری فلفل سیاه مزهدار کنید و از روی حرارت بردارید.
سینه مرغ را روی تخته گوشت قرار دهید و با چاقو از قطر برش بزنید تا به دو لایه مساوی تقسیم و گوشت سینه نازک شود. قسمتهای ضخیمتر را با بیفتک کوب به آرامی بکوبی تا قطر آن در تمام قسمتها یکسان شود.
سیر، کره ذوب شده، آب لیموترش و جعفری را باهم مخلوط کنید و قطعات مرغ را با مقداری نمک و فلفل مزه دار و سپس از مخلوطی که تهیه کرده بودید را روی آنها بمالید.
روی هر یک از قطعات مرغ یک ورق ژامبون گوشت قرار دهید و یک تا ۲ قاشق چایخوری دیپ چدار و دو عدد مارچوبه وسط آن قرار دهید.
گوشت را رول کرده و با خلال چوبی در جای خود محکم کنید.
تابه گریل را روی حرارت ملایم گرم کنید و رولها را روی آن بچینید از هر طرف خوب زیر و رو کنید تا طلایی شوند. برای مغز پخت شدن غذایتان، پخت را ده دقیقه دیگر در فر داغ شده با حرارت ۲۰۰ درجه ادامه دهید و سپس به همراه مخلفات دلخواه و دیپ چدار سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه