آشپزي و شيريني پزي غذای محلی

طرز تهیه ماهی فسنجان

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ماهی فسنجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۱۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

گردو 400 گرم
آب انار (ترش) 1 پیمانه
نمک به مقدار لازم
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
آب 1 پیمانه
رب گوجه ‌فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
رب انار (ترش) 2 قاشق سوپ خوری
گلپر 2 قاشق چای خوری
ماهی سفید (شمال) به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا مغز گردوها را آسیاب كرده یا چرخ كنید. در ظرفی مناسب آب انارترش را با نمك و زردچوبه و یك پیمانه آب به جوش آورده و گردوی سائیده را اول در كمی آب جوش حل كرده،

2-سپس داخل قابلمه ریخته، بگذارید تا حدود ۲ ساعت با حرارت ملایم جا بیفتد

3-اگر غلیظ بود در آن آب سرد بریزید تا گردو به روغن بیفتد. ترشی و نمك آن را آزمایش كرده، هر كدام كه كم بود اضافه كنید.

4-باید توجه داشته باشید كه هر قدر پخت گردو طولانی‌تر باشد. خورش بهتر جا می‌افتد. به قابلمه رب گوجه‌فرنگی و رب انار اضافه كرده، سپس كمی گلپر بزنید و بگذارید تا خوب به روغن بیفتد.

5-ماهی را پس از شستن و تمیز‌كردن قطعه‌قطعه كرده، در تابه‌ای سرخ كنید. سپس آن‌ها را در ظرف مورد نظر چیده، فسنجان آماده شده را روی آن بریزید و با پلو سرو كنید.

سایر نکات

1)اگر دوست دارید غذایتان شیرین شود از رب انار و آب انار شیرین استفاده كرده و به غذا كمی شكر بزنید.
2)ماهی بهتر است برای هر نفر 2قطعه در نظر گرفته شود و برای این میزان مواد اولیه 12قطعه ماهی مناسب است.
3)اگر آب انار موجود نبود از آبغوره یا آب نارنج استفاده كنید.
4)بهتر است ربها را قبل از اضافه كردن به خورش كمی در كره یا روغن سرخ كنید
طرز تهیه ماهی فسنجان

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی