آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه چیز کیک اورئو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه چیز کیک اورئو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

400 گرم پنیر لبنه
200 میلی لیتر خامه مایع (یا خامه صبحانه)
3 عدد تخم مرغ
1 استکان ماست (استکان کمرباریک ترک ، 84 گرم)
2 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری نشاسته (ذرت)
1 لیوان شکر
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)

برای لایه زیرین آن:
2 پاکت بیسکوییت اورئو
50 گرم مارگارین و یا کره
1 کاسه مغز فندق و یا گردو

برای روی آن:
1 پاکت بیسکوییت اورئو
85 گرم شکلات تلخ
100 میلی لیتر خامه مایع

طرز تهیه

ابتدا کف قالب کمربندی کاغذ روغنی بذارید و برای کف آن کرم سفید بیسکوییت های اورئو را برداشته آسیاب کنید، سپس کره و یا مارگارینی که از قبل گرم کرده اید روی بیسکوییت بریزید. فندق یا گردوی خرد شده را هم اضافه کنید و با قاشق مخلوط کرده کف قالب بریزید. با دست و یا به کمک یک لیوان فشار دهید هر طرفش یکسان باشد. برای اینکه کمی سرد شود داخل یخچال بذارید.
برای تهیه کرم؛ پنیر لبنه، شکر و خامه مایع پاکتی را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید و به ترتیب مواد دیگر را نیز بریزید.
توجه!!این نکته مهم است!
تخم مرغ ها را یکی یکی بشکنید و زیاد هم نزنید! از بیسکوییت اورئو خرد کرده به کرم هم اضافه کنید و داخل قالب بریزید، از قبل سینی بزرگ و یا ظرفی را از آب پر کرده قسمت پایین فر بذارید تا چیزکیک موقع پخت ترک نخورد و نشکند، سپس داخل فر 150 درجه از قبل گرم شده تا زمانیکه روی آن کمی سرخ شود بپزید 45_50 دقیقه و در فر را به هیچ وجه باز نکنید. بعد از پخت در فر را کمی باز کنید 20_25 دقیقه دیگر داخل فر خاموش نگه دارید. اگر کرم آن آویزان نشود(یعنی تکان نخورد) پخته است.
برای گاناش؛ خامه را داخل یک قهوه جوش بریزید و روی اجاق بذارید بعد از اینکه کمی گرم شد اجاق را خاموش کنید و شکلات ها را خرد کرده به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود. روی چیزکیک از فر خارج شده و سرد شده بریزید. بیسکوییت اورئویی که از قبل آسیاب کرده اید را بصورت یکسان در تمام قسمتها بریزید. بعد از اینکه کمی سرد شد در یخچال بذارید 1 شب در یخچال نگه دارید. نوش جان
طرز تهیه چیز کیک اورئو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی