آموزش طرز تهیه چوربا گوجه فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4 عدد گوجه فرنگی
2 قاشق سوپ خوری کره
3 قاشق سوپ خوری آرد
1 لیتر آب جوش
1 لیوان شیر ( نیاز به گرم کردن شیر نیست ولی سرد نباشد)
مقداری جعفری
طرز تهیه
کره را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق بذارید وقتی کره گرم شد آرد را اضافه کنید و تفت بدید. در طرف دیگر پوست گوجه فرنگی را بکنید و خرد کنید و داخل غذاساز پوره کنید (یا میتوانید رنده کنید)و داخل قابلمه بریزید و چند دقیقه(حدود 4_3 دقیقه) تفت بدید( میتوانید 1 قاشق رب به آرد تفت شده اضافه کنید چند تفت بدید و سپس گوجه فرنگی را اضافه کنید). سپس آب جوش اضافه کنید و تا وقتیکه بجوشد مدام هم بزنید . سپس 15 دقیقه به این شکل با شعله کم بجوشانید. سپس شیر اضافه کنید و چند دقیقه بجوشانید و نمک اضافه کرده از روی اجاق بردارید.
(میتوانید فلفل سیاه هم داخل چوربا بریزید و بعد لز ریختن چوربا داخل ظرف سرو روی چوربا کمی فلفل بپاشید و کمی پنیر پیتزا در وسط چوربا بذارید به روش هم سرو میشود
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه