آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه چما رولی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه چما رولی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1 پاکت خمیر مایه خشک(10 گرم و یا 1 قاشق غذاخوری)
1 استکان روغن مایع(استکان کمر باریک ترک 80 گرم)
1 استکان آب ولرم(100 گرم)
1 لیوان شیر ولرم(یا پیمانه قنادی)
نصف استکان شکر(35 گرم)
1 قاشق مرباخوری نمک
آرد به مقدار لازم(خمیر کمی به دست بچسبد)
برای روی آچما:
1 عدد زرده تخم مرغ
برای وسط خمیر:
100 گرم کره آب شده

طرز تهیه

ابتدا شیر ، شکر و خمیر مایه را در ظرفی ریخته هم بزنید و 10 دقیقه استراحت بدید. سپس تمام مواد مایع را داخل ظرف دیگری بریزید و خمیر مایه را اضافه کنید و 2 دقیقه هم بزنید. سپس آرد را با کنترل بریزید و ورز بدید. باید قوام خمیر طوری باشد که کمی به دست بچسبد. روی خمیر را بپوشانید و 45 دقیقه استراحت بدید تا خمیر عمل بیاد. از خمیر 10 چانه جدا کنید و مجدد 10 دقیقه استراحت بدید. چانه ها را به اندازه بشقاب باز کنید و روی 5 چانه باز شده کره آب شده بزنید و روی هم بذارید و 15 دقیقه استراحت بدید سپس تا جایی که میتوانید باز کنید و از وسط برش بزنید سپس از عرض برش های باریکی بزنید و رول کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بذارید بقیه چانه ها را هم به همین شکل آماده کنید و 30 دقیقه داخل سینی استراحت بدید سپس زرده تخم مرغ بزنید و در فر 200 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید. نوش جان
طرز تهیه چما رولی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی