آموزش طرز تهیه چما رولی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 پاکت خمیر مایه خشک(10 گرم و یا 1 قاشق غذاخوری)
1 استکان روغن مایع(استکان کمر باریک ترک 80 گرم)
1 استکان آب ولرم(100 گرم)
1 لیوان شیر ولرم(یا پیمانه قنادی)
نصف استکان شکر(35 گرم)
1 قاشق مرباخوری نمک
آرد به مقدار لازم(خمیر کمی به دست بچسبد)
برای روی آچما:
1 عدد زرده تخم مرغ
برای وسط خمیر:
100 گرم کره آب شده
طرز تهیه
ابتدا شیر ، شکر و خمیر مایه را در ظرفی ریخته هم بزنید و 10 دقیقه استراحت بدید. سپس تمام مواد مایع را داخل ظرف دیگری بریزید و خمیر مایه را اضافه کنید و 2 دقیقه هم بزنید. سپس آرد را با کنترل بریزید و ورز بدید. باید قوام خمیر طوری باشد که کمی به دست بچسبد. روی خمیر را بپوشانید و 45 دقیقه استراحت بدید تا خمیر عمل بیاد. از خمیر 10 چانه جدا کنید و مجدد 10 دقیقه استراحت بدید. چانه ها را به اندازه بشقاب باز کنید و روی 5 چانه باز شده کره آب شده بزنید و روی هم بذارید و 15 دقیقه استراحت بدید سپس تا جایی که میتوانید باز کنید و از وسط برش بزنید سپس از عرض برش های باریکی بزنید و رول کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بذارید بقیه چانه ها را هم به همین شکل آماده کنید و 30 دقیقه داخل سینی استراحت بدید سپس زرده تخم مرغ بزنید و در فر 200 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه