آموزش طرز تهیه چای آلبالو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰دقیقه
زمان پخت ۵دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
آلبالو (تازه) 1 لیوان
آب 2 لیوان
عسل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا آلبالو ها را شسته و چوب و هسته آنها را خارج کنید و بعد آنها را به ۲یا۴قسمت خرد کنید.
2-آلبالو ها را داخل قوری ریخته و روی آن آب بریزید و آن را روی حرارت مستقیم و تند قرار دهید تا آب به جوش بیاید.
3-وقتی آب شروع به جوشیدن کرد زیر شعله را ملایم کرده و روی قوری یک عدد دستگیره یا دمکنی کوچک قرار داده و ۲۰دقیقه اجازه دهید چای بجوشد.
4-بعد از ۲۰ دقیقه قوری را با همان درپوش داخل فر یا روی سماور قرار داده و ۱۵دقیقه صبر کنید تا چای دم بکشد.
5-چای آماده را با قند،عسل،شکر یا نبات میل کنید.
سایر نکات
بهتر است یک عدد تی بگ آماده چای البالو را هم به قوری اضافه کنید تا چای خوشرنگ تری داشته باشید
در صورت تمایل هنگام دم انداختن چای یک تکه نبات هم به آن اضافه کنید
توجه داشته باشید چای آلبالو وقتی آماده شده است که رنگ آلبالو تقریبا سفید شده.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه