آموزش طرز تهیه پیراشکی بقچه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
1 لیوان شیر
حدود نیم پیمانه روغن مایع
1 سفیده تخم مرغ
20 گرم خمیر مایه خیس یا 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
2 قاشق مرباخوری نمک
2 قاشق چایخوری شکر
4ونیم لیوان آرد
–
برای توی پیراشکی:
500 گرم سیب زمینی آب پز شده
نمک و فلفل سیاه
گوشت چرخ کرده و پیاز تفت داده شده –
طرز تهیه
اگه از خمیر مایه فوری استفاده میکنین، خمیر مایه، شکر و شیر رو مخلوط کنین و 10 دقیقه اینا صبر کنین، بعد بقیه موادو اضافه کنین و ورز بدین و با دستمال نم بپوشونین و بزارین جای گرم تا دو برابر بشه حجمش.
برای داخلش، سیب زمینی هارو با چنگال له کنین و نمک و فلفل سیاه اضافه کنین و مخلوط کنین و توپ های به اندازه گردو تقسیم کنین.
از خمیر، توپهای به اندازه نارنگی بردارین و روی کاغذ روغنی با وردنه به شکل دایره باز کنین و وسط دایره ها یک دایره کوچک فرض کنین که توپهای سیب زمینی رو میزارین توش و با چاقو از بیرون اون دایره فرضی به طرف بیرون از چند جا ببرین. بعد خمیر رو با کاغذ روغنی زیرش، توی دستتون بزارین و دستتون رو کمی گود کنین و توپ سیب زمینی رو بزارین داخل دایره فرضی و اطراف خمیر رو که بریدین رو روش بیارین و با نخ آشپزی یا هرچیزی ببندین. بورک هارو روی کاغذ روغنی بچینین و روشون زرده تخم مرغ بمالین و در فر گرم شده 180 درجه بپزین تا سرخ شن
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه