آشپزي و شيريني پزي پیراشکی ها

طرز تهیه پیراشکی بقچه ای

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پیراشکی بقچه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

1 لیوان شیر
حدود نیم پیمانه روغن مایع
1 سفیده تخم مرغ
20 گرم خمیر مایه خیس یا 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
2 قاشق مرباخوری نمک
2 قاشق چایخوری شکر
4ونیم لیوان آرد

برای توی پیراشکی:
500 گرم سیب زمینی آب پز شده
نمک و فلفل سیاه
گوشت چرخ کرده و پیاز تفت داده شده –

طرز تهیه

اگه از خمیر مایه فوری استفاده میکنین، خمیر مایه، شکر و شیر رو مخلوط کنین و 10 دقیقه اینا صبر کنین، بعد بقیه موادو اضافه کنین و ورز بدین و با دستمال نم بپوشونین و بزارین جای گرم تا دو برابر بشه حجمش.
برای داخلش، سیب زمینی هارو با چنگال له کنین و نمک و فلفل سیاه اضافه کنین و مخلوط کنین و توپ های به اندازه گردو تقسیم کنین.
از خمیر، توپهای به اندازه نارنگی بردارین و روی کاغذ روغنی با وردنه به شکل دایره باز کنین و وسط دایره ها یک دایره کوچک فرض کنین که توپهای سیب زمینی رو میزارین توش و با چاقو از بیرون اون دایره فرضی به طرف بیرون از چند جا ببرین. بعد خمیر رو با کاغذ روغنی زیرش، توی دستتون بزارین و دستتون رو کمی گود کنین و توپ سیب زمینی رو بزارین داخل دایره فرضی و اطراف خمیر رو که بریدین رو روش بیارین و با نخ آشپزی یا هرچیزی ببندین. بورک هارو روی کاغذ روغنی بچینین و روشون زرده تخم مرغ بمالین و در فر گرم شده 180 درجه بپزین تا سرخ شن
طرز تهیه پیراشکی بقچه ای

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی