آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه پیده گوشت

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پیده گوشت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۹۰ دقیقه
زمان پخت ۲۵ دقیقه

مواد لازم برای 5 نفر

شیر ولرم 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
خمیر مایه 1 قاشق غذا خوری
روغن 6 قاشق غذا خوری
نمک 1 قاشق مربا خوری
شکر 1 قاشق غذا خوری
آرد 3پیمانه

مواد میانی :

گوشت چرخ کرده 300گرم
قارچ 200 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
فلفل دلمه ای 1 عدد
رب گوجه ‌فرنگی به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به مقدار لازم
آبلیمو و پودر موسیر به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا شکر و خمیرمایه را در شیر ولرم بریزید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه استراحت کند تا خمیرمایه عمل بیاید.

2-در ظرفی تخم مرغ و روغن و نمک را مخلوط کنید سپس خمیرمایه عمل آمده را اضافه کنید و آرد سه بار الک شده را اضافه کنید تا جاییکه خمیر به دست نچسبد

3-خمیر را با کف دست روی سطح آردپاشی شده برای ده دقیقه ورز دهید. با نوک انگشتان ورز ندهید چون نیاز به آرد پیدا می کنید و آرد اضافی خمیر را سنگین میکند.

4-سپس خمیر را در ظرف چرب شده قرار دهید و روی آنرا با پارچه مرطوب بپوشانید و برای ۹۰ دقیقه در جای گرم قرار دهید.

5-بعد از این زمان پف خمیر را بگیرید و آنرا به شکل دلخواه درآورید و از مواد میانی روی آن قرار دهید و با (یک زرده تخم مرغ + کمی شیر + زعفران) رومال کنید و برای ۲۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ بپزید.

6-برای تهیه مواد میانی سیر و پیاز خرد شده را با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید. گوشت را اضافه کرده با ادویه های دلخواه تفت دهید. رب و آبلیمو و فلفل و قارچ را نیز اضافه کنید و اجازه دهید مواد کمی بپزند.

7-پ.ن: من خمیر را به شکل پروانه مدل دادم و با مواد میانی آنها را پوشش دادم و کمی پنیر پیتزا ریختم. دستور اصلی پیده پنیر پیتزا ندارد میتوانید استفاده نکنید

8-در نهایت چند لحظه گریل کنید تا روی پیده طلایی شود و پنیر آب شود. پ.ن: میتوانید از کمی جعفری خرد شده داخل مواد استفاده کنید.
طرز تهیه پیده گوشت

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی