آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت قرمز

طرز تهیه پیده پرسی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پیده پرسی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

مواد لازم برای خمیر:
1 کیلو آرد
1 پاکت خمیر مایه تر و یا 1 قاشق غداخوری سرپر خمیر مایه خشک
2لیوان شیر ولرم
1لیوان آب ولرم
1 استکان روغن مایع(80 گرم)
1قاشق غداخوری شکر
2 قاشق مرباخوری نمک
برای مواد گوشتی:
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
1عدد پیاز
1عدد فلفل سبز
1عدد فلفل قرمز
نصف بسته جعفری(حدود 15 ساقه)
نصف استکان روغن مایع
1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1قاشق غداخوری رب فلفل
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده
این مقدار مواد گوشتی برای این خمیر کافی است اگر میخواهید پیده پنیری هم آماده کنید میتوانید مواد گوشتی را کم کنید. برای پیده پنیری پنیر سفید صبحانه، پنیر رشته ای(پنیر ترکیه) و جعفری را با هم مخلوط کنید.
برای روی پیده:
2عدد زرده تخم مرغ
1قاشق مرباخوری ماست
1قاشق غذاخوری روغن مایع

طرز تهیه

آرد را داخل ظرفی بریزید و با نمک هم بزنید.وسط آرد را مثل حوض باز کنید و شکر ، خمیر مایه و شیر ولرم را بریزید و 10دقیقه صبر کنید خمیر مایه حل شود. سپس روغن و آب را بریزید و در حالی که هم میزنید شروع به ورز دادن خمیر کنید(میتوانید کمی از آرد را نگه دارید اگر نیاز داشت بریزید و خمیر نرمی آماده کنید)اگر به دستتان میچسبد میتوانید دستتان را بشویید و با کمی روغن مایع دستتان را چرب کنید و به ورز دادن خمیر ادامه دهید.کانال غذای ترکیه، وقتی خمیر یکدست شد 10دقیقه دیگر به ورز دادن ادامه دهید.روی ظرف سلفون بکشید و با دستمال بپوشانید و یک ساعت استراحت بدید.برای مواد گوشتی پیاز،فلفل و جعفری را در غذاساز خرد کنید و بقیه مواد را هم اضافه کنید و ورز بدید. تا وقتی که خمیر به عمل بیاد مواد گوشتی را در یخچال بذارید.خمیر به عمل آمده را دو دقیقه ورز بدید و هوای خمیر را بگیرید.چانه هایی از خمیر آماده کنید و با دستمال روی چانه ها را بپوشانید.چانه ها را باریک و بلند باز کنید و از مواد گوشتی(خام)روی خمیر بذارید و با پشت قاشق پهن کنید تا به خمیر بچسبد.کناره های خمیر را به سمت داخل تا کنید و گوشه ها را به هم بچسبانید. کناره های پیده مخلوط زرده تخم مرغ ،ماست و روغن مایع بزنید.و در فر 225 درجه از قبل گرم شده بذارید.سینی فر را نزدیک به قسمت پایین بذارید اول زیر پیده را بپزید و سپس قسمت بالای فر بذارید و شعله بالا را روشن کنید تا روی پیده بپزد.
طرز تهیه پیده پرسی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی