آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه پیتزا گوشت قلقلی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پیتزا گوشت قلقلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۱۲ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

تخم مرغ 1 عدد
خرده نان تست 1/4 پیمانه
پنیر رومانو (رنده شده) 2 قاشق غذا خوری
شیر 2 قاشق غذا خوری
پودر مرزنجوش 12 قاشق چای خوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/8 قاشق چای خوری
گوشت چرخ کرده 400 گرم
روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
خمیر پیتزا به مقدار لازم
نشاسته ذرت به مقدار لازم
سس پیتزا 2 پیمانه
فلفل دلمه ای زرد خلالی 1/2 پیمانه
پیاز قرمز خلالی 1/4 پیمانه

طرز تهیه

1-فر را با دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.

2-در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ، خرده‌های نان، پنیر رومانو، شیر، مرزنجوش،

3-سیر، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آنها را با دست به شکل کوفته‌های ریز گوشت درآورید.

4-در یک تابه بزرگ، روی حرارت ملایم گوشت‌ها را بپزید تا طلایی شوند.

5-سپس آنها را روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغنشان کشیده شود.

6-در یک سطح صاف، آرد بپاشید و خمیر پیتزا را باز کنید.

7-کف قالب پیتزا، نشاسته ذرت بپاشید و خمیرها را داخل آن قرار دهید.

8-روی خمیر سس پیتزا بزنید.

9-کمی پنیر بپاشید. گوشت‌ها را روی آن بچینید و فلفل دلمه‌ای و پیاز را اضافه کنید. سپس آنها را داخل فر قرار دهید.

10-پیتزاها را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا طلایی و برشته شوند.

11-این پیتزا واقعا خوشمزه است. گوشت‌های قلقلی طعم‌دار که نصف شده و روی خمیر پیتزا با مواد دیگر در فر پخته شده‌اند.

سایر نکات

این پیتزا واقعا خوشمزه است. گوشت‌های قلقلی طعم‌دار که نصف شده و روی خمیر پیتزا با مواد دیگر در فر پخته شده‌اند.
طرز تهیه پیتزا گوشت قلقلی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی