آموزش طرز تهیه پیتزا چیکن پارمسان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
بعضی روزها وسوسه خوردن یک پیتزای خوشمزه آدم را رها نمیکند. اگر امروز از آن روزهای شماست، پیتزا چیکن پارمسان را از دست ندهید. طعم پنیر تازه موزارلا همراه با گوجه فرنگی و مرغ و مقداری پونه خشک در این پیتزا بینظیر است. بنابراین دست به کار شوید و این پیتزای خوشمزه که طرز تهیه بسیار راحتی هم دارد، در منزل درست کنید.
مواد لازم برای تهیه چیکن پارمسان
۱ عدد نان پیتزای پمینا
۲ عدد تخم مرغ
۴ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان خرد شده کاله (خرید از دیجی کالا)
۱ عدد سینه مرغ
۱ فنجان سس پیتزا
۵۰۰ گرم پنیر موزارلا کاله
نصف فنجان گوجه فرنگی گیلاسی
۲ قاشق چایخوری پونه خشک
۱ فنجان پودر سوخاری
ریحان تازه
نمک و فلفل سیاه و قرمز به اندازه لازم
طرز تهیه پیتزا چیکن پارمسان
فر را روی دمای ۲۴۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
تخم مرغها را داخل یک کاسه بشکنید و به وسیله یک چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده آن یکی شود.
داخل یک کاسه دیگر، پودر سوخاری و پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید.
سینه مرغ را به صورت مکعبهای مستطیل خرد کنید. تکههای مرغ را به مایه تخم مرغ آغشته کنید سپس داخل کاسه پودر سوخاری و پارمسان بغلتانید. به همین ترتیب تمام تکههای مرغ را به پودر سوخاری و پارمسان آغشته کنید.
یک تابه بردارید. مقداری روغن زیتون داخل آن بریزید و تکههای مرغ را سرخ کنید. سپس روی کاغذ قرار دهید تا روغن اضافیشان خارج شود.
نان پیتزای پمینا را از بستهبندی خارج کنید. مقداری سس گوجه روی نان بریزید. تکههای مرغ، گوجه فرنگی و پنیر موزارلا را روی نان بریزید. نمک، فلفل و پونه خشک هم اضافه کنید.
پیتزا را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر شروع به آب شدن و طلاییشدن کند. پیتزا آماده است. آن را از فر بیرون آورده و با مقداری ریحان تزیین کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه