آموزش طرز تهیه پیتزای لوبیا چشم بلبلی و اسفناج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
سس فلفل 1/2 قاشق چای خوری
گشنیز (خرد شده) 2 قاشق غذا خوری
اسفناج (خرده شده) 1/2 فنجان
سالاد سالسا 1/2 فنجان
سیر (رنده شده) 1/2 قاشق چای خوری
زیره 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 2 قاشق چای خوری
پیاز (خرد شده) 1/3 فنجان
نان پیتزا به تعداد لازم
لوبیا (کنسرو) 1 عدد
پنیر مونتری جک (رنده شده) 1/2 فنجان
پنیر چدار (رنده شده) 1/2 فنجان
طرز تهیه
1-نان پیتزای پخته شده را روی سینی فر قرار دهید.
2-داخل یک کاسه کوچک لوبیا، پیاز، فلفل سیاه، زیره و سیر را مخلوط کنید و روی نان پیتزا بریزید و پخش کنید.
3-سالسا، اسفناج و گشنیز را روی آن قرار دهید و در آخر روی آن سس فلفل و پنیر ها را پراکنده کنید.
4-پیتزا را به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه داخل فر با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد (۴۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا برشته و طلایی شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه