آشپزي و شيريني پزي سوپ

طرز تهیه سوپ ماهی زعفرانی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سوپ ماهی زعفرانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
این بار می‌خواهیم طرز تهیه یک پیش‌غذای شیک و مجلسی را به شما آموزش دهیم تا در میهمانی‌هایتان بدرخشید. با طرز تهیه سوپ ماهی زعفرانی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سوپ ماهی زعفرانی

۴۰۰ گرم فیله ماهی پوست کنده
به مقدار لازم زعفران
۲ قاشق چای‌خوری کره پاستوریزه
۱ عدد پیاز ریز خرد شده
۳ قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
۱ عدد تره فرنگی
۴ قاشق غذاخوری برنج سفید
۱۲۵ میلی‌لیتر آب انگور سفید
۴ عدد گوجه فرنگی
نمک و فلفل به میزان لازم
۱ عدد هویج نازک حلقه شده

طرز تهیه

داخل یک تابه مقداری کره بریزید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید سپس پیاز، تره فرنگی، و هویج را اضافه کنید. مواد را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید تا پیازها نرم شوند.

برنج، زعفران، آب انگور و عصاره ماهی را به ظرف اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش آیند. بعد از این که مواد به جوش آمدند، حرارت را کم کنید سپس نمک، فلفل و هر ادویه‌ای که مایلید اضافه کنید.

درب قابلمه را ببندید و ۲۰ دقیقه صبر کنید تا برنج و سبزیجات سوپ کامل پخته و سوپ جا بیفتد.

برای این که سوپ مجلسی‌تر باشد، آن را داخل مخلوط‌کن ریخته و پوره کنید تا صاف و نرم شود. اگر از غذاساز استفاده می‌کنید، آب سوپ را کنار گذاشته و مواد سفت‌تر سوپ را با مقدار کمی آب داخل دستگاه بریزید.

در ادامه سوپ را به قابلمه برگردانده سپس خامه را به آن اضافه کنید و روی حرارت کم آرام‌آرام هم بزنید.

ماهی را پوست بکنید و به قطعات کوچک تقسیم کنید. مقداری ادویه به آن بزنید و به همراه گوجه فرنگی پوست کنده شده و خرد شده به سوپ در حال جوش اضافه کنید. بعد از حدود 4 تا 5 دقیقه مقداری پیازچه را به سوپ اضافه کنید.

سوپ تقریبا آماده است. سوپ را بچشید و چاشنی آن را اندازه کنید سپس داخل ظرفی مناسب ریخته و تزیین کنید.
طرز تهیه سوپ ماهی زعفرانی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی