آموزش طرز تهیه خوراک بلدرچین با سس پرتقال . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۲۰ئ دقیقه
زمان پخت ۳۵ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
هـویج ، جعفری، فلفل دلمه ای به مقدار لازم
کره 20 گرم
نشاسته ذرت 1.5 قاشق سوپ خوری
آب پرتقال 1 پیمانه
آب لیمو ترش 1 قاشق سوپ خوری
رزماری و زعفران به مقدار لازم
کره 50 گرم
سیر 1 حبه
پیاز 1 عدد
بلدرچین 2 عدد
طرز تهیه
1-بلدرچینها را با نمک، فلفل سیاه، سیر له شده و پیاز، فلفل دلمهای، کمی آب لیموترش، رزماری خرد شده و زعفران دم کرده و مخلوط کنید و زمان دهید تا مزه دار شود.
2-ایاین مخلوط را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال نگهداری کنید.
3-بعد از این مدت کف سینی فر را با پیاز، هویج و کمی فلفل دلمهای بپوشانید.کمی کره ذوب شده را روی بلدرچینها بریزید و آنها را روی سینی فر قرار دهید.
4-سینی را به مدت ۳۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپز و در این مدت بلدرچینها را دوبار زیر و رو کنید.
5-بعد از پخت آن را با سس پرتقال سرو کنید.
6-طرز تهیه سس پرتقال
7-کره را با حرارت ملایم در تابه ذوب کنی سپس نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و بلافاصله آب پرتقال سرد را به مواد اضافه کنید.
8-مرتب مواد را هم بزنید.
9-آب لیمو ترش و کمی نمک را اضافه کرده و زمان بدهید تا روی حرارت غلیظ شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه