آشپزي و شيريني پزي غذای کودک

طرز تهیه پوره مرغ و برنج با زردآلو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پوره مرغ و برنج با زردآلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۴۵دقیقه

مواد لازم برای 1 نفر

سینه‌ مرغ بدون استخوان 1 پیمانه
زردآلو (بدون هسته و خرد شده) 1/4 پیمانه
آب 2 پیمانه
برنج2 پیمانه

طرز تهیه

1-همه مواد تشکیل دهنده فوق را در یک ماهی تابه متوسط با هم مخلوط کنید.

2-این مواد را به مدت ۳۰ دقیقه روی دمای متوسط بپزید تا برنج نرم، معطر و کمی آبکی شود.

3-سینه مرغ را بیرون بیاورید، ریش ریش کنید و دوباره به ماهیتابه برگردانید.

4-در صورت نیاز آب بیشتری اضافه کرده و مخلوط را مرتب هم بزنید تا از چسبیدن آن‌ها به کف ماهیتابه جلوگیری کنید.

5-اگر خواستید پوره‌تان رقیق باشد در این مرحله می‌توانید باز هم به غذایتان آب یا شیر اضافه کنید. اجازه دهید این مخلوط ۱۵ دقیقه دیگر نیز بپزد.

6-هنگامی که مخلوط به طور کامل پخته شد، اجازه دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه سرد شود و سپس آن را به مخلوط‌کن یا غذاساز منتقل کنید. با کمک مخلوط‌کن بسته به سن کودکتان غذایش را نرم و پوره کنید.

7-این پوره یک غذای مفید و بسیار خوشمزه انگشتی برای کودک بزرگترتان نیز خواهد بود.

.

سایر نکات

زردآلو به عنوان میوه خوشمزه و مفید تابستانی می تواند جزو وعده های غذایی نوزاد شما باشد.
مصرف زردآلو با ترکیب فوق العاده آن از مواد مغذی، یکی از بهترین راه‌های دفاع در برابر بیماری‌های قلبی و برخی سرطان‌ها است.
این غذا برای کودک 8 تا 10 ماهه شما مناسب است
طرز تهیه پوره مرغ و برنج با زردآلو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی