آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه کویشینی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کویشینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

سینه مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
جعفری 2 قاشق غذا خوری
پنیر خامه ای به مقدار لازم
آرد 500گرم
کره 100 گرم
آب مرغ 1 لیتر
تخم مرغ 3 عدد
آرد سوخاری به مقدار لازم
نمک و فلفل پاپریکا به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا ۱ عدد سینه مرغ را خوب بپزید و باندازه ۱ لیتر آب مرغ را برای درست کردن خمیر کنار بگذارید.سینه مرغ را ریش ریش کنید و با مقداری پیاز داغ و جعفری خرد شده و ۲ حبه سیر رنده شده و نمک و فلفل قرمز و پاپریکا تفت دهید .

2-اگر دوست دارید که مرغ شما کمی از حالت خشکی دربیاد در انتهای تفت دادن مقداری پنیر خامه ای یا خامه صبحانه میتونید اضافه کنید.یابعضیها کمی سس مایونزاضافه میکنن ومقداری گردو.

3-برای درست کردن خمیر ۱ لیتر آب مرغ و ۱۰۰ گرم کره (جایگزین روغن )و کمی نمک را در قابلمه بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا بجوشد. همین که بجوش آمدحررات کم کنیدوآرداضافه کنید.

۵۰۰-4 گرم آرد را کم کم به آب مرغ اضافه کنید و به سرعت هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید.ودرظرف جمع بشه .اینجاش شبیه پخت بامیه ست.حدود ۱۰تا۱۲دقیقه باحررات کم خمیرتون رو تفت بدید در اصطلاح میگیم داغ زدن تا خمیرپخته بشه وازخامی دربیاد.

5-در این مرحله خمیر را که کمی سرد شده ورز دهید و به ظرف دیگری منتقل کنید با سلفون روی آن را بپوشانید و خوب بزاریدتا خنک بشه . در این مرحله دست خود را چرب کنید و باندازه نارنگی از خمیر بردارید و کف دست پهن کنید و از مایه مرغ داخلش بگذارید و خمیر را به شکل گلابی جمع کنید.مراقب باشید که مایه مرغ از خمیر بیرون نزنه .

6-در یک کاسه ۳ عدد تخم مرغ را با ۱/۲ فنجان شیر و کمی نمک خوب مخلوط کنید .و در ظرف دیگری مقداری آرد سوخاری را با کمی رنگ پودری خوراکی مخلوط کنید.یامقداری پفک توش پودرکنیداگه آردسوخاری تون بیرنگه اگه پانکو قرمزهست که دیگه نیازبه این کارا نیست.پانکو درچندطعم وبی طعمش تومغازه ها موجوده میتونیدتهیه کنید.

7-من معمولا از پودر پانکوی به رنگ نارنجی استفاده میکنم که غذا را خوش رنگ تر میکنه. توجه کنید که طعم فلفلیش بسیار تنده. کویشینهای آماده شده را ابتدا در مخلوط تخم مرغ و شیر و سپس در آرد سوخاری بغلطانید و در روغن فراوان سرخ کنید.بهتره یه ظرف گود وکوچک انتخاب کنید. برای سرو اجازه دهید کمی از داغی بیفتند و با سس قرمز که ترجیحا تند باشد میل کنید. نوش جان .

سایر نکات

این غذا یا بهتره بگم یه نوع توپک مرغ بینهایت لذیذ هست و مناسب مهمانیها.پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید
در کل برای درست کردن خمیر به ازای هر یک لیوان استوک(اب مرغ) یک لیوان ارد و یک قاشق چایخوری روغن نیاز دارید.اینجوری هم میشه حساب کرد.
میتونید کویشینها رو دوبار در ارد سوخاری و مخلوط تخم مرغ بزنیدکه لایه ارد سوخاری ضخیم تر بشه .البته کاملا سلیقه ایه.
طرز تهیه کویشینی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی