آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه پوآچا سیب زمینی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پوآچا سیب زمینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

مواد لازم برای خمیر:
2 لیوان شیر
1 لیوان روغن مایع
1 عدد تخم مرغ
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
2 قاشق سوپ خوری شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری (10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
آرد به مقدار لازم (6_5 لیوان)

برای داخل پوآچا:
3 عدد سیب زمینی متوسط
نصف استکان شیر
1 قاشق مرباخوری آویشن
1 قاشق چای خوری زیره
1 قاشق چای خوری فلفل قرمز
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق مرباخوری نمک

طرز تهیه

سیب زمینی ها را آب پز کنید.
برای خمیر شیر را گرم کنید(داغ نشود)خمیر مایه و شکر را به شیر اضافه کنید(خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت ندارد ولی میتوانید حدود 10 دقیقه استراحت بدید) سپس تخم مرغ ، روغن مایع و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. بکینگ پودر و آرد را در آخر و با کنترل بریزید و ورز بدید آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و 45 دقیقه استراحت بدید. در این فاصله سیب زمینی ها را له کنید شیر و ادویه ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید و کنار بذارید خوب سرد شود.
خمیر استراحت کرده را کمی ورز بدید و از خمیر چانه هایی اندازه نارنگی بردارید و با دست باز کنید ، یک قاشق غذاخوری سیب زمینی داخل خمیر بذارید و خمیر را ببندید و شکل توپ بدید. وسط خمیر را سوراخ کنید و شکل سیمیت بدید (میتوانید با انگشت سوراخ کنید) شکل مهم نیست میتوانید به شکل توپ درست کنید و وسطش را سوراخ نکنید. تمام خمیر را به این شکل آماده کنید و با فاصله داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. روی پوآچا ها زرده تخم مرغ بزنید میتوانید روی پوآچا کنجد بپاشید ، من چون کنجد نداشتم کمی آرد سوخاری و ایرمیک (سمولینا) پاشیدم . در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید. (میتوانید چند دقیقه آخر پخت شعله بالای فر را روشن کنید
طرز تهیه پوآچا سیب زمینی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی