آموزش طرز تهیه پوآچا سیب زمینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
مواد لازم برای خمیر:
2 لیوان شیر
1 لیوان روغن مایع
1 عدد تخم مرغ
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
2 قاشق سوپ خوری شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری (10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
آرد به مقدار لازم (6_5 لیوان)
برای داخل پوآچا:
3 عدد سیب زمینی متوسط
نصف استکان شیر
1 قاشق مرباخوری آویشن
1 قاشق چای خوری زیره
1 قاشق چای خوری فلفل قرمز
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق مرباخوری نمک
طرز تهیه
سیب زمینی ها را آب پز کنید.
برای خمیر شیر را گرم کنید(داغ نشود)خمیر مایه و شکر را به شیر اضافه کنید(خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت ندارد ولی میتوانید حدود 10 دقیقه استراحت بدید) سپس تخم مرغ ، روغن مایع و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. بکینگ پودر و آرد را در آخر و با کنترل بریزید و ورز بدید آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و 45 دقیقه استراحت بدید. در این فاصله سیب زمینی ها را له کنید شیر و ادویه ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید و کنار بذارید خوب سرد شود.
خمیر استراحت کرده را کمی ورز بدید و از خمیر چانه هایی اندازه نارنگی بردارید و با دست باز کنید ، یک قاشق غذاخوری سیب زمینی داخل خمیر بذارید و خمیر را ببندید و شکل توپ بدید. وسط خمیر را سوراخ کنید و شکل سیمیت بدید (میتوانید با انگشت سوراخ کنید) شکل مهم نیست میتوانید به شکل توپ درست کنید و وسطش را سوراخ نکنید. تمام خمیر را به این شکل آماده کنید و با فاصله داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. روی پوآچا ها زرده تخم مرغ بزنید میتوانید روی پوآچا کنجد بپاشید ، من چون کنجد نداشتم کمی آرد سوخاری و ایرمیک (سمولینا) پاشیدم . در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید. (میتوانید چند دقیقه آخر پخت شعله بالای فر را روشن کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه