آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه پوآچای بادبزنی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پوآچای بادبزنی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

2 لیوان شیر ولرم(لیوان 300 میلی لیتری ، 600 گرم )
1 لیوان روغن مایع (لیوان 300 میلی لیتری ، 276 گرم)
3 قاشق غذاخوری شکر
1 پاکت خمیر مایه خیس (42 گرم ، میتوانید 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک فوری استفاده کنید)
1.5 قاشق مرباخوری نمک
2 عدد سفیده تخم مرغ برای خمیر،و زرده ها را برای رومال جدا کنید
آرد حدود 1 کیلو
با این اندازه ها 2 سینی فر بزرگ پوآچا درست میشود
من یک سینی زیتونی و یک سینی پوآچای پنیری درست کردم

برای داخل آن:
1 کاسه کوچک پنیر و جعفری(هر نوع پنیر صبحانه)
1 کاسه کوچک زیتون

طرز تهیه

ابتدا 2 لیوان شیر ولرم، 1 لیوان روغن مایع، 1 پاکت خمیر مایه خیس، 3 قاشق غذاخوری شکر، 1.5 قاشق مرباخوری نمک، 2 عدد سفیده تخم مرغ را داخل ظرفی ریخته خوب هم بزنید. آرد را کم کم اضافه کنید و ورز بدید 1 کیلوگرم آرد میگیرد البته میتواند زیاد هم بگیرد. آرد را با کنترل و به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود.
روی خمیر را بپوشانید و 1 ساعت در هوای معتدل استراحت بدید. از خمیر استراحت داده شده چانه هایی به بزرگی نارنگی جدا کرده با دست باز کنید. مثل فیلم در یک طرف خمیر با وردنه حصیر باف برش هایی ایجاد کنید در طرف دیگر خمیر از موادی که حاضر کردید بذارید و رول کنید. به دلخواه خودتان میتوانید صاف بذارید و یا شکل ماه بدید. با فاصله داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید قرار بدید. حداقل نیم ساعت داخل سینی بصورت رو بسته استراحت بدید. سپس زرده تخم مرغ و 1 قاشق غذاخوری شیر را مخلوط کرده روی پوآچا ها بمالید. داخل فر 200 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید. نوش جان
طرز تهیه پوآچای بادبزنی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی