آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت قرمز

طرز تهیه بیف استروگانف

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بیف استروگانف . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

۱ کیلوگرم فیله گوشت گوساله
۴ عدد پیاز متوسط
۳ قاشق غذاخوری آرد
۱ پیمانه قارچ خرد شده
۱۰۰ گرم خامه تتراپک
۱۰۰ گرم کره
۲ پیمانه استاک گوشت
روغن مایع به میزان لازم
سیب زمینی خلالی سرخ شده به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و ادویه به میزان لازم

طرز تهیه بیف استروگانف

ابتدا از شب قبل فیله گوساله را به عرض یک‌و‌نیم و طول چهار سانتی‌متر برش دهید سپس همراه با یک‌چهارم پیاز‌های خلال شده و مقداری سویا سس و سرکه بالزامیک و پودر تخم گشنیز داخل یک ظرف مخلوط کرده و درون یخچال قرار دهید تا مزه‌دار و آماده تفت دادن شود.

بعد گذشت ۱۰ ساعت و مزه‌دار شدن گوشت، مقداری روغن داخل تابه ریخته و گوشت‌ها را تفت دهید. بعد از گذشت چند ثانیه کره را به گوشت اضافه کنید.

وقتی گوشت‌ها شروع به تغییر رنگ کردند، مابقی پیاز‌ها را به گوشت اضافه کرده و تفت دهید. سپس منتظر بمانید تا آب پیاز‌ها تبخیر و نرم شوند.

قارچ‌های خرد شده را به تابه اضافه کنید تا کمی نرم شوند. سپس آرد را اضافه و مواد را سریع هم بزنید. پودر سیر و فلفل را اضافه کرده و به میزان لازم نمک اضافه کنید.

در این مرحله استاک گوشت را اضافه کنید و منتظر بمانید تا آرد و کره و استاک قوام پیدا کرده و غلیظ شوند.

حرارت را ملایم کنید. با مقداری شیر خامه را رقیق کرده و به مواد اضافه کنید.

بعد از گذشت چند دقیقه و مخلوط شدن همه مواد با هم، زیر شعله را خاموش کرده و بیف استروگانف را در ظرفی مناسب با مقداری سیب زمینی خلالی سرو کنید.
طرز تهیه بیف استروگانف

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی