آموزش طرز تهیه پخت فینگر فود رانگون . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد مورد نیاز:
¼ پیمانه پیاز سبز خرد شده
۲۲۰ گرم پنیر خامه ای
نصف قاشق چای خوری پودر سیر
نصف قاشق چای خوری نمک
۲۴ عدد خمیر یوفکا
روغن سرخ کردنی
پیاز سبز، پنیر خامه ای، سیر و نمک را با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.
لبه های خمیر یوفکا را با آب مرطوب کنید و یک قاشق از مواد را داخل آن بریزید.
گوشه های خمیر را به سمت مرکز خمیر به همدیگر بچسبانید تا کاملا روی آن بسته شود.
داخل تاوه روغن بریزید و روغن را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
خمیرهای آماده را داخل روغن بریزید تا سرخ شده و قهوه ای طلایی رنگ شوند. سپس روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن کشیده شود.
این کار را تا اتمام خمیرها انجام دهید و رانگون های آماده را داغ سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه