آشپزي و شيريني پزي

طرز تهیه کوفته بادمجان (میت بال بادمجان)

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کوفته بادمجان (میت بال بادمجان) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
همه ما اکثرا تصوری که از کوفته های قلقلی یا همون میت بال ها داریم اینه که داخلشون باید حتما گوشت چرخ کرده داشته باشه، اما در این مطلب من براتون طرز تهیه کوفته های قلقلی کوچیکی رو میذاریم که بجای گوشت بادمجون دارن و فوق العاده لذیذ هم هستن. این کوفته ها برای مواقعی که دلتون میخواد یه تنوعی به غذاهاتون بدین و کمتر از گوشت استفاده کنین خرف ندارن …

مواد لازم:

۲ پیمانه بادمجان خام خرد شده با پوست
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده
۲ قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
۲ الی ۳ پیمانه سس گوجه فرنگی (طرز تهیه سس گوجه خانگی رو اینجا ببینین)
۱ عدد تخم مرغ
۱/۴ پیمانه پنیر پارمزان
۱/۳ الی ۱/۲ پیمانه پودر نان
۱/۴ پیمانه آب
نمک و فلفل به مقدار لازم

مراحل تهیه

برای تهیه این کوفته های بادمجان خوشمزه باید ابتدا بادمجان هارو بپزیم پس یک قاشق غذاخوری از کل مقدار روغن زیتون رو داخل یه ماهیتابه میریزیم و بادمجان هارو هم اضافه کرده نمک هم میپاشیم و آبی که داریم رو هم اضافه کرده و حدود ۱ دقیقه تفتشون میدیم.
طرز تهیه کوفته بادمجان (میت بال بادمجان)
حالا دما رو پایین میاریم و در ماهیتابه رو هم میبندیم و اجازه میدیم تا بادمجون ها برای مدت حدودا ۲۰ دقیقه بپزن تا نرم بشن و آبشون هم بره.
طرز تهیه کوفته بادمجان (میت بال بادمجان)
بادمجان های پخته رو داخل غذاساز میریزیم و چند پالس میزنیم تا تقریبا پوره بشن.
طرز تهیه کوفته بادمجان (میت بال بادمجان)
حالا بادمجون پخته، تخم مرغ، سیر، ۱/۳ پیمونه پودر نون (پودر سوخاری)، پنیر پارمزان، ریحون خرد شده، نمک و فلفل رو داخل یخ کاسه میریزیم.
طرز تهیه کوفته بادمجان (میت بال بادمجان)
مواد رو با یه قاشق هم میزنیم تا یکدست بشن. در صورتی که مایه شل بود مابقی پودر نان رو هم اضافه کنین. دقت کنین که از اونجایی که مزه پودر نون داخل این کوفته ها مشخصه از پودر نونی استفاده کنین که طعمشو دوست دارین.
طرز تهیه کوفته بادمجان (میت بال بادمجان)
حالا کمی از مخلوط رو بردارین و داخل دستتون گلوله اش کنین. این مقدار مخلوط حدود ۱۲ کوفته به اندازه گردو بهتون میده.
طرز تهیه کوفته بادمجان (میت بال بادمجان)
گلوله هارو با بقیه روغن زیتونی که مونده داخل یه ماهیتابه با حرارت متوسط سرخ کنین تا هم طلایی بشن و هم بپزنو منسجم بشن.
طرز تهیه کوفته بادمجان (میت بال بادمجان)
حالا کوفته های بادمجون رو داخل سس گوجه ای که درست کردین و دستورش هم اینجا هست، بذارین و برای مدت ۱۰ الی ۲۰ دقیقه با هم حرارت بدین تا مزه سس به خورد کوفته ها بره و سس غلیظ بشه.
طرز تهیه کوفته بادمجان (میت بال بادمجان)
در نهایت هم میتونین خوراکتون رو با پنیر موزارلا خرد شده تزیین کنین.
طرز تهیه کوفته بادمجان (میت بال بادمجان)
حالا کوفته های خوشمزه تون حاضره … نوش جان
طرز تهیه کوفته بادمجان (میت بال بادمجان)

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی