آشپزي و شيريني پزي سوپ

طرز تهیه پخت سوپ گردن گوسفندی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پخت سوپ گردن گوسفندی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

گوشت گردن گوسفندی: 500 گرم
آرد: 2 قاشق سوپ خوری
ماست: یک دوم پیمانه
زرده تخم مرغ: یک عدد
آب لیمو ترش: 2 قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم

مواد لازم رویه:

کره: یک قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز (پودر شده): یک قاشق چای خوری
نعناع خشک: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه

1. چربی گردن گوسفندی را بگیرید و آن را به همراه مقدار کافی آب در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید. هنگام پخت، کف ایجاد شده روی سطح آب را با قاشق بردارید.

2. آرد، ماست، زرده تخم مرغ، نمک و آب لیمو ترش را در ظرفی جداگانه با هم به خوبی مخلوط کنید، گوشت گردن را پس از پخت، از ظرف خارج کرده و گوشت را از استخوان جدا کنید و دوباره به ظرف برگردانید. مخلوط آرد را اضافه کنید و اجازه دهید مواد حدود 8 الی 10 دقیقه بپزند تا سوپ غلظت یابد.

3. برای تهیه رویه، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پودر فلفل قرمز و نعناع خشک را در کره تفت داده و سپس روی سوپ بریزید و سرو کنید.
طرز تهیه پخت سوپ گردن گوسفندی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی