آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه پای چوپان

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پای چوپان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
آماده کردن یک غذای پرخاصیت و خوش‌طعم، همیشه قرار نیست وقت زیادی را از شما بگیرد. اگر کمتر از یک ساعت تا رسیدن مهمان‌ها وقت دارید، می‌توانید برایشان پای چوپان درست کنید. طرز تهیه این غذای کامل و خوش‌طعم را در ادامه مطلب بخوانید.

مواد لازم:

سیب زمینی: ۵ عدد متوسط
گوشت چرخکرده: ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه نگینی خرد شده: ۱ عدد
نخود فرنگی و ذرت پخته شده: ۱ فنجان
سس بشامل: ۱ پیمانه
پیاز درشت: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
کره: ۵۰ گرم
نمک و ادویه (فلفل، زردچوبه، آویشن): به مقدار دلخواه
پودر پنیر پارمسان: ۳۰۰ گرم (خرید پودر پنیر پارمسان کاله از دیجی‌کالا)
پنیر موزارلا: به میزان دلخواه (خرید پنیر موزارلا کاله از دیجی‌کالا)
روغن: مقداری

طرز تهیه

سیب‌زمینی‌ها را در یک قابلمه آب روی اجاق بگذارید تا بپزند. پس از پخت پوست آنها را بگیرید و با گوشت کوب یا رنده، آنها را پوره کنید. قبل از آنکه سیب‌زمینی‌ها از حرارت بیفتند کره را هم اضافه کنید و آویشن، پنیر پارمسان و کمی نمک را هم با آنها مخلوط کنید.

پیاز را نگینی خرد کنید و بعد از تفت خوردن و سبک شدن، فلفل دلمه و سپس گوشت، نخود فرنگی و ذرت را به آن اضافه کنید. وقتی رنگ گوشت تغییر کرد نمک و زردچوبه را اضافه کرده و سپس رب گوجه را هم به گوشت اضافه کنید.

وقتی سس گوشت آماده شد، تابه را از روی اجاق بردارید. ظرف سروتان را انتخاب کنید و سس گوشت را کف ظرف بریزید.

سس بشامل را روی مایه گوشتی بریزید، سپس پنیر موزارلا را روی آنها بریزید.

در آخر سیب زمینی‌ها را روی مواد صاف کنید و ظرف را در فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید قرار دهید.

پای چوپان شما بعد از ۲۰ دقیقه حاضر خواهد بود. برای خوش‌رنگ‌تر شدن آن، می‌توانید چند دقیقه شعله گریل بالای فر را روشن کنید.
طرز تهیه پای چوپان

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی