آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه پای سیب مرحله به مرحله

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پای سیب مرحله به مرحله . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
پاییز اومده و چی میتونه بهتر از یه عصرونه خوشمزه با یه چای داغ همراه خانواده باشه. به نظر من که عصرونه های شیرین مثل کیک وشیرینی ساخته شدن برای فصل پاییز، حالا اگه برای تهیه این شیرینی های خوش طعم از میوه های پاییزی استفاده کنیم که دیگه چه بهتر. در این مطلب میخوام طرز تهیه یه پای سیب خیلی تردو خوش طعم رو براتون بذارم که عطر سیب و دارچینش هوش از سرتون میبره…

مواد لازم:

خمیر پای به اندازه یک قالب پای به قطر ۲۰ سانت
۵ عدد سیب تازه
۱ پیمانه شکر
۴ قاشق غذاخوری کره
۱ قاشق مرباخوری دارچین
۱/۲ پیمانه آرد سفید
۱/۴ پیمانه جو دوسر پرک

مراحل تهیه

ابتدا سیب هارو پوست بگیرید و هسته هاشون رو در بیارین و بعد هم نازک و ورقه ورقه ببرینشون.
طرز تهیه پای سیب مرحله به مرحله
حالا سیب های برش شده رو داخل قالب پای روی خمیر پای بچینین. میتونین طرز تهیه خمیر پای رو در اینجا ببینین.
طرز تهیه پای سیب مرحله به مرحله
داخل یه کاسه نصفی از کل مقدار شکر و دارچین رو خوب با هم مخلوط کنین.
طرز تهیه پای سیب مرحله به مرحله
این مخلوط رو روی سیب ها و به طور یکنواخت بپاشین.
طرز تهیه پای سیب مرحله به مرحله
حالا مابقی شکر، آرد و کره ای که به قطعات کوچک درشون آوردین رو داخل غذاساز بریزین.
طرز تهیه پای سیب مرحله به مرحله
۳ الی ۴ پالس بزنین تا کره به قطعات خیلی کوچیک در بیاد.
طرز تهیه پای سیب مرحله به مرحله
حالا مخلوط رو داخل یه کاسه بریزین و جو دوسر رو هم اضافه کنین و مخلوط رو با قاشق هم بزنین.در نهایت این مخلوط رو هم روی سطح پای بریزین طوری که جایی خالی نمونه.
طرز تهیه پای سیب مرحله به مرحله
حالا پای رو برای مدت ۴۵ دقیقه داخل فری که از قبل روی دمای ۲۰۰ درجه گرم کردین بذارین تا سیب ها نرم بشن و مواد رویی هم طلایی بشن.
طرز تهیه پای سیب مرحله به مرحله
حالا از پای سیب خوشمزه تون داغ و با یه اسکوپ بستنی یا سرد و همراه چای لذت ببرین … نوش جان
طرز تهیه پای سیب مرحله به مرحله

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی