آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه پاناکوتا با سس خرمالو مخصوص شب یلدا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پاناکوتا با سس خرمالو مخصوص شب یلدا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
پاناکوتا جز اون دسته دسر هایی به حساب میاد که همراه انواع میوه ها خیلی لذیذ میشه و از طرفی خیلی راحت و بدون دردسر میشه درستش کرد و فوق العاده هم خوش طعمه و از اونجایی که پای ثابت شب یلدا هم انواع میوه ها هستن این دسر جون میده واسه شب یلدا که با یه تیر دو نشون بزنیم و هم یه دسر خوشمزه نوش جون کنیم و هم یکی از میوه های یلدایی … در این مطلب طرز تهیه پاناکوتا با سس خرمالو رو براتون میذارم. میتونین اینجا هم طرز تهیه پانوکوتا با انار رو ببینین این دو مدل پاناکوتا در مقدار مواد اولیه بیس پاناکوتا با هم کمی تفاوت دارن، پاناکوتا این دستور خامه بیشتری داره و ژلاتین کمتر به همین دلیل بافت لطیف تری داره و به زمان بیشتری برای بستن احتیاج داره و پرکالری تره، پاناکوتای انار خامه کمتری داره و ژلاتین بیشتر به خاطر همین بافتش ژله ای تره و سریع تر خودش رو میگیره و کم کالری تره … شما میتونین بر طبق سلیقه تون هر بیسی رو که میپسندین انتخاب کنین.

مواد لازم:

۲ پیمانه خامه صبحانه
۱ پیمانه شیر
۱/۴ پیمانه آب
۳/۴ پیمانه شکر
۱۰ گرم پودر ژلاتین
نوک قاشق چایخوری پودر وانیل
۲ عدد خرمالو
۱ قاشق غذاخوری سرخالی پودر قند
۱ قاشق غذاخوری سرخالی آب لیموترش تازه

مراحل تهیه

برای تهیه این پاناکوتا لطیف و خوشمزه ابتدا باید آبی که داریم رو داخل یه کاسه ریخته و بعد ژلاتین رو روی سطح آب بپاشین و بذارین یه چند دقیقه ای بمونه تا ژلاتین کاملا آب رو به خودش بکشه.
طرز تهیه پاناکوتا با سس خرمالو مخصوص شب یلدا
حالا داخل یه قابلمه آب بریزین و وقتی آب داغ شد کاسه ژلاتین رو داخل آب بذارین و گاهی هم بزنین تا با گرمای آب ژلاتین کاملا آب بشه و یه محلول شفاف بدست بیاد.
طرز تهیه پاناکوتا با سس خرمالو مخصوص شب یلدا
ژلاتین آب شده رو کنار بذارین و بعد داخل یه قابلمه دیگه روی حرارت ملایم خامه و شیر رو بریزین و با یه همزن دستی خوب با هم مخلوطشون کنین.
طرز تهیه پاناکوتا با سس خرمالو مخصوص شب یلدا
حالا شکر رو اضافه کنین و باز مواد رو هم بزنین تا شکر کاملا داخل مخلوطتون حل بشه دقت کنین که مخلوط نباید اصلا به جوش بیاد پس حرارت باید خیلی خیلی کم باشه.
طرز تهیه پاناکوتا با سس خرمالو مخصوص شب یلدا
وقتی شکر حل شد وانیل رو هم اضافه کرده و بعد مخلوط ژلاتین آب شده رو هم بریزین و خوب هم بزنین تا مخلوط یکنواخت بشه. باز هم دقت کنین مخلوط نباید به جوش بیاد. حالا مایه پاناکوتا حاضره پس از روی حرارت برش دارین.
طرز تهیه پاناکوتا با سس خرمالو مخصوص شب یلدا
مخلوط رو داخل ظرف های سروتون بریزین و برای حدود ۶ ساعت داخل یخچال بذارین تا خوب خودش رو بگیره.
طرز تهیه پاناکوتا با سس خرمالو مخصوص شب یلدا
مخلوط رو داخل ظرف های سروتون بریزین و برای حدود ۶ ساعت داخل یخچال بذارین تا خوب خودش رو بگیره.
طرز تهیه پاناکوتا با سس خرمالو مخصوص شب یلدا
چند پالس بزنین تا سس پوره مانند خرمالو آماده بشه. مقدار شکر و مقدار آبلیمو و اینکه اصلا آبلیمویی اضافه کنین یا نه کاملا سلیقه ای.
طرز تهیه پاناکوتا با سس خرمالو مخصوص شب یلدا
حالا میتونین سس خرمالو رو روی پاناکوتایی که خودش رو گرفته بریزین و میل کنین … نوش جون
طرز تهیه پاناکوتا با سس خرمالو مخصوص شب یلدا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی