آموزش طرز تهیه اناکوتای قهوه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم برای پاناکوتای قهوه :
- خامه ۲۰۰ گرم
- شیر ۲۰۰ میلی لیتر
- وانیل ۱/۴ قاشق غذا خوری
- شکر ۵۰ گرم
- نسکافه یا قهوه ۲ قاشق غذا خوری
- آب جوش ۲ قاشق سوپ خوری
- پودر ژلاتین ۱ شاسه
طرز تهیه
- نسکافه را با آب جوش مخلوط کنید
- در ظرف دیگری همه مواد را با هم مخلوط کنید
- و روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید تا مواد فقط گرم شود ولی نجوشد
- سپس در قالب ریخته و ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید
- بعد از قالب در بیارید
نکته: بهتره خامه را قبل از اضافه کردن کمی با قاشق بزنید بعد اضافه کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه