آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهیه اسنک قارچ معطر به همراه نكات مهم / گياهي

با ما همراه شويد تا با طرز تهيه اين اسنك گياهي فوق العاده خوشمزه آشنا شويد...
تقویم فارسی اندروید

با ما همراه شويد تا با طرز تهيه اين اسنك گياهي فوق العاده خوشمزه آشنا شويد…

اسنك قارچ

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد اولیه :برای 4 نفر

قارچ                                 250گرم
سیر                                  2حبه
پودر سیر                            2قاشق مرباخوری
پودر موسیر                          1قاشق مرباخوری
روغن زیتون                         5قاشق غذاخوری
نان تست                             10عدد
جعفری                              5قاشق غذاخوری (ساطوری شده)
آبلیمو                                1قاشق چایخوری
نمک                                به میزان لازم
فلفل                                 به میزان لازم
گلپر                                 1قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

ابتدا سیر را رنده کرده و به آن مقداری نمک بزنید تا به هم نچسبد.داخل تابه مقداری روغن زیتون را گرم کرده و سیر را داخل آن تفت دهید.
قارچ را به شکل ورقه های نازک خرد کرده و به سیر اضافه کنید.حرارت را زیاد کنید تا قارچ زیاد اب نیندازد(در صورت لزوم مقدار بیشتری روغن زیتون اضافه کنید).
وقتی قارچ سرخ شد پودر سیر،پودر موسیر،گلپر، جعفری خرد شده ، آبلیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
نان های تست را داخل سینی فر بچینید و روی دو طرف آنها را با روغن زیتون چرب کنید.حرارت بالای فر را روشن کنید و سینی را داخل فر قرار دهید تا نان ها طلایی شوند ،سپس برگردانید تا طرف دیگر نان نیز برشته شود .
پس از اینکه نان های تست آماده شدند در ظرف بگذارید ، مقداری از مایه قارچ روی نان ها بریزید و اسنک را با سس دلخواه تان سرو کنید.

نکات مهم:

1)در صورت تمایل از مقداری سس سیر هم داخل اسنک استفاده کنید.
2)این اسنک با مقداری پنیر پیتزا بسیار خوشمزه تر میشود.
3)در صورت تمایل مقداری ذرت و نخودفرنگی هم به مواد مایه اضافه کنید.

نوش جان…

گردآوري: گروه 7 گنج

www.7ganj.ir

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی