آموزش طرز تهیه پاستیل دورنگ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه
مواد لازم برای0 6 نفر
پودر ژله آلوئه ورا 1 بسته
پودر ژله (رنگ دلخواه) 1 بسته
پودر ژلاتین 3 قاشق غذا خوری
آب سرد 2/3 لیوان
شیر 2/3 لیوان
طرز تهیه
1-ابتدا پودرژله آلوئه ورا و نصف پودرژلاتین رو که میشه یک ونیم قاشق غذاخوری مخلوط میکنیم
2-دو سوم لیوان شیر رواضافه میکنیم
3-روی حرارت کتری قرار میدهیم و هم میزنیم تاکاملا شفاف ویکدست بشه و هیچ ذره ای داخلش نباشه
4-قالب سیلیکونی رو چرب میکنیم ویک دوم اون رو از موادمون پرمیکنیم
5-قالب رو به مدت پانزده دقیقه داخل فریزر میذاریم تا ببنده
6-پودر ژله دیگه مون رو بابقیه پودرژلاتین مخلوط میکنیم
7-آب رو بهش اضافه میکنیم و روی بخار آب کتری میگیریم تا کاملا شفاف شه
8-قالب پاستیلمون روازفریزر درمیاریم و این مواد رو ،روی مواد قبلی میریزیم
9-به مدت پانزده دقیقه قالبمون رومجددا داخل فریزر میگذاریم
10-بعد از این مدت پاستیل رو از فریزر دربیارید و به راحتی ازقالب جداکنید
سایر نکات
میتوانید به جای یک بسته پورژله آلوئه ورا وپودر ژله رنگیتون ازنصف بسته پودرژله استفاده کنید وبقیه مواد روهم به همون میزان کم کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه