آشپزي و شيريني پزي تنقلات

طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

3 عدد تخم مرغ
1 پنس نمک
1 استکان شکر ( 100 گرم)
3/4 لیوان آرد (80 گرم ، و یا 3 قاشق غذاخوری پر)
2 قاشق غذاخوری پر نشاسته گندم
نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر

طرز تهیه

سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کنید. سفیده را با یک پنس نمک تا وقتی که خوب کف کند و مثل برف شود با همزن برقی هم بزنید.
شکر را کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید. در این مرحله همزن برقی را کنار بذارید. زرده های تخم مرغ را دانه دانه اضافه کنید و با لیسک سیلیکونی و یا چوبی آرام هم بزنید. مدام از کناره ها بگیرید و به وسط آورید و هم بزنید. اگر سریع هم بزنید هوا و پف مواد گرفته میشود. آرد ، نشاسته و بکینگ پودر را در حالیکه الک میکنید در 2 مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. خمیر آماده شده را داخل قیفی که سر آن را بریده اید بریزید. داخل سینی کاغذ روغنی بندازید و روی کاغذ کمی آرد بپاشید. خمیر را با فاصله و ضخیم به شکل انگشت روی سینی پهن کنید (طول بیسکوییت ها حداکثر 10 سانتی متر باشد)
به دلخواه میتوانید روی بیسکوییت ها شکر بپاشید. در فر 190 درجه حدود 10 و یا 12 دقیقه بپزید. بیسکوییت های پخته شده را بعد از بیرون آوردن از فر داخل ظرف در دار که هوا داخل ظرف نمیرود نگه دارید. نوش جان (دستور به زبان ترکی در کامنت اول) ❣نکته: میتوانید بیسکوییت های لیدی فینگر را داخل پلاستیک بذارید و برای مدت زیادی در فریزر نگه دارید
طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی