آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه پاستانه پوآچا کره ای

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پاستانه پوآچا کره ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

125 گرم کره
نصف لیوان روغن زیتون(یا روغن مایع)
1 لیوان شیر( ولرم)
1 لیوان آب( ولرم)
20 گرم خمیر مایه تر( معادل 7 گرم خمیر مایه خشک فوری است یا 1 قاشق سوپخوری سر صاف)
2 عدد تخم مرغ(زرده یکی برای روی پوآجا)
2 قاشق غذاخوری شکر
1.5 قاشق مرباخوری نمک
حدود 6 لیوان آرد
برای داخل پاستانه:
حدود 2 لیوان پنیر سفید(پنیر صبحانه) ، نصف بسته جعفری(حدود 15 ساقه)
برای روی پاستانه:
1 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق چای خوری شیره انگور
1 قاشق مرباخوری روغن زیتون

.

طرز تهیه

کره به دمای محیط رسیده ، روغن زیتون ، تخم مرغ، شیر ، آب و خمیر مایه را در ظرفی بریزید و هم بزنید . شکر و نمک را اضافه کنید . آرد را لیوان لیوان اضافه کنید تا خمیر نرمی شود(آرد با کنترل ریخته شود). حداقل 6_5 دقیقه ورز بدید . روی خمیر را طوری که هوا نرسد بپوشانید .حدود 8_6 ساعت در قسمت پایین یخچال نگه دارید(میتوانید داخل یخچال نذارید و منتظر شوید تا خمیر ور بیاد وبعد شکل دهید)
از خمیر به عمل آمده تیکه هایی به اندازه نارنگی متوسط بردارید و با دست به اندازه نعلبکی باز کنید و وسط خمیر از مواد داخل گذاشته خمیر را ببندید . قسمتی که بستید را در سینی چرب شده به سمت پایین بذارید و روی خمیرها مخلوط زرده تخم مرغ ، شیره انگور و روغن زیتون بزنید . برای به عمل آوردن خمیر سینی را در فر خاموش و سرد حداقل نیم ساعت نگه دارید و سپس با درجه 190 تا وقتی که روی پوآچا سرخ شود بپزید.
طرز تهیه پاستانه پوآچا کره ای

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی