آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان فطیر اراک

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه نان فطیر اراک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 2 1نفر

آرد سنگگ 5 پیمانه
شکر 1 پیمانه
شیر ولرم 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
پودر خمیر مایه 1 قاشق سوپ خوری
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
پودر زنجبیل 1 قاشق سوپ خوری

مواد رومال:

تخم مرغ (زرده) 1عدد
کنجد ،سیاهدانه،خرفه،گلرنگ(هر کدام) 1 قاشق سوپ خ

طرز تهیه

1-ابتدا شیر ولرم را با شکر و پودر خمیر مایع مخلوط کرده اگر از سلامت مایع خمیر اطمینان دازیم احتیاجی به عمل آوری نیست

2-روغن مایع که میزان آن ۱/۲پیمانه است را اضافه کرده مخلوط میکنیم

3-تخم مرغ را از حالت لختگی در آورده به مواد اضافه میکنیم

4-آرد و نمک و زردچوبه و پودر زنجبیل را الک کرده به مواد اضافه میکنیم اکر آرد کم بود میتوان دوباره به آن آرد اضافه کرد تا خمیر یکدستی بدست اید

5-روی خمیر را پوشانده نیم ساعت در محیط آشپز خانه استراحت میدهیم تا به اصطلاح ور بیاید بعد خمیر را ورز داده تا هوای اضافه آن خارج شود به چانه های کوچک تقسیم بندی کرآن را به صورت گرد به قطر نیم سانت پهن کرده روی آن نقش ونگار میدهیم

6-بعد از این قسمت باید روی فطیر ها پارچه بیاندازیم ده دقیقه استراحت کند بعد مواد رومال را مخلوط کرده روی فطیرها زده داخل فر میگذاریم تا پخته شود.

7-دمای فر ۱۶۰درجه سانتیگراد زمان پخت ۳۰دقیقه
طرز تهیه نان فطیر اراک

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی