آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهیه يك دسر مقوي مجلسي: پودینگ برنج با کرم بروله

با ما همراه شويد تا با طرز تهيه اين دسر مجلسي فوق العاده خوشمزه آشنا شويد. پودينگ برنج با كرم بروله يك دسر گرم بوده و مناسب فصول سرد سال است. شما ميتوانيد اين دسر بي نظير را براي مهمانهايتان تهيه و نوش جان كنيد...
تقویم فارسی اندروید

با ما همراه شويد تا با طرز تهيه اين دسر مجلسي فوق العاده خوشمزه آشنا شويد. پودينگ برنج با كرم بروله يك دسر گرم بوده و مناسب فصول سرد سال است. شما ميتوانيد اين دسر بي نظير را براي مهمانهايتان تهيه و نوش جان كنيد…

pouding berenj-7ganj (3)

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه

مواد اولیه :برای 6 نفر

توت                                             برای تزئین (تازه، توت فرنگی، کرنبری، بلوبری)
شکر                                            1 فنجان + 3 قاشق سوپخوری (جدا)
نمک                                            1/8 قاشق چایخوری
دارچین                                          نصف قاشق چایخوری (آسیاب شده)
برنج                                            1 فنجان
لوبیای وانیل                                     1 عدد
شیر                                             6 فنجان

طرز تهيه:

شیر، برنج، دارچین و نمک را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت نسبتاً‌ زیاد جوش بیاورید.
حرارت را روی نسبتاً پایین قرار دهید و بگذارید با در باز آهسته بجوشد و گاهی هم بزنید و کف قابلمه را بتراشید تا مطمئن شوید برنج ته نگرفته است. بگذارید 20 دقیقه تا زمانی که برنج نرم شود بپزد.
لوبیای وانیل را از وسط از طول نصف کنید و دانه های آن را جدا کنید و به همراه غلاف و 1 فنجان شکر در قابلمه بریزید.
لوبياي وانيل
بگذارید 5 تا 7 دقیقه آرام بجوشد و هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
قابلمه را از روی شعله بردارید و غلاف لوبیای وانیل را بیرون بیاورید و پودینگ برنج را در یک ظرف مخصوص فر بریزید. بگذارید 20 دقیقه بماند و خنک شود.
لوبياي وانيل 2
3 قاشق شکر باقیمانده را روی پودینگ بپاشید و آن را زیر کباب پز فر قرار دهید تا شکر کاراملی شود و یک رویه سفت درست کند.

pouding berenj-7ganj (1)

 


حواستان به شکر باشد و ظرف را بچرخانید تا همه ی شکر یکدست کاراملی شود.
pouding berenj-7ganj (2)
روی پودینگ توت تازه قرار دهید و بلافاصله سرو کنید.
pouding berenj-7ganj (4)

نکته:

پودینگ وقتی خنک شود سفت می شود پس وقتی از روی شعله برمی دارید بهتر است کمی شل تر از حد معمول باشد.
کار راحت تر این است که ظرف مخصوص فر را در یک سینی فر قرار بدهید و سینی را بچرخانید تا دستتان نسوزد.
برای اینکه شکر کاراملی شود بایستی به صورت یک لایه نازک و یکدست پاشیده شود. بعد از پاشیدن شکر ظرف را تکان بدهید و اضافه شکر را با احتیاط از آن بیرون بریزید.

 

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی