آموزش طرز تهیه «هویج پلو با بِه» را امتحان کردهاید؟ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
هویچ پلو در دسته غذاهای شیرین جای می گیرد و کسانی که تمایل به شیرینی جات دارند، به این غذا علاقه زیادی نشان می دهند. در این مطلب کمی شکل این غذا را تغییر داده ایم و هویچ پلو را با بِه درست کرده ایم.
مواد لازم:
برنج باسماتی 2 پیمانه
عدس یک دوم پیمانه
ماش بو داده یک دوم پیمانه
روغن به میزان لازم
هویج رنده کرده یک پیمانه
به رنده کرده یک پیمانه
پیازداغ یک دوم پیمانه
گردو خرد کرده یک دوم پیمانه
کنجد بو داده یک دوم پیمانه
هل یک دوم قاشق چایخوری
دارچین یک دوم قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
کره 150 گرم
زعفران به میزان لازم
فیله مرغ خرد کرده 500 گرم
طرز تهیه
1-برنج را بخیسانید، بپزید و آبکش کنید. آنگاه عدس و ماش را که از قبل خیس کردهاید بپزید و کنار بگذارید. حالا در تابه مناسبی کمی روغن بریزید، هویج و به را تفت دهید.
2-سپس پیازداغ،گردو، کنجد، هل، دارچین و نمک را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
3-اینک در ظرف مناسبی برنج آبکش کرده، عدس و ماش را به همراه مواد فراهم کرده کاملا مخلوط کنید، در قابلمه مناسبی قدری کره بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید.
4-برنج مخلوط را در قابلمه بریزید و روی حرارت اجاق به مدت 45 دقیقه دم کنید. در این فاصله فیلههای مرغ را که با نمک و زعفران مزهدار کردهاید در روغن تفت دهید.
5-سپس باقیمانده کره را آب کنید و روی سطح پلو بدهید. اکنون پلو را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با کنجد و فیلههای مرغ بیارائید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه