آموزش طرز تهیه نوشیدنی تند هندی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
شکر به مقدار دلخواه
۴ عدد لیمو
زنجبیل به مقدار دلخواه
نعناع
۱ لیتر آب گازدار
نصف لیوان آب
یخ
آب لیموها را بگیرید. شکر و آب را بجوشانید تا شکر حل شود. زنجبیل را رنده کنید و به آن اضافه کنید. وقتی مواد شروع به جوشیدن کرد گاز را خاموش کنید. پس از اینکه سرد شد آب لیمو، آب گازدار و یخ را به آن اضافه کنید. در نهایت نعناع و تکه های لیمو را به آن اضافه کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه