آموزش طرز تهیه نان_خامه_ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آب …………………. 250 گرم
کره ………………… 70 گرم
نمک ……………….. نوک قاشق چایخوری
شکر ……………….. 1 قاشق چایخوری
آرد …………………. 180 گرم
تخممرغ …………… 4 عدد
وانیل ………………. 1 قاشق چایخوری
.
مواد لازم کرم نان خامه_ای :
شیر …………………. 1 لیتر
شکر …………………. یک و نیم لیوان
آرد …………………… 1 لیوان
نشاستهی گندم …….. 1 لیوان
تخممرغ ……………. 1 عدد
خامه ……………….. 200 میلیلیتر
وانیل ……………….. 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
آب ، شکر ، نمک و کره را در ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ی متوسط اجاق قرار میدهیم تا به جوش آید سپس آرد و وانیل را اضافه کرده و به سرعت و مدام هم میزنیم سپس شعلهی اجاق را کم کرده و اجازه میدهیم به مدت 5 دقیقه روی شعلهی کم اجاق به آرامی بپزد تا منسجم شود و مدام هم میزنیم. ظرف را از روی شعلهی اجاق برمیداریم تا خمیر ولرم شود سپس تخم_مرغ ها را تکتک به خمیر اضافه کرده و هر کدام را به صورت جداگانه با دور کُندِ همزن برقی به خورد خمیر میدهیم سپس تخممرغ بعدی را اضافه میکنیم و این کار را برای هر 4 تخممرغ انجام میدهیم. خمیر را در قیف مخصوص با سَری ستارهای میریزیم و خمیر را به شکل حلقه روی سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداختهایم، کنار هم با کمی فاصله قرار میدهیم. سینی فر را حدود 30 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 170 درجهی سانتیگراد روشن کردهایم، قرار میدهیم تا نون ها بپزد و پُف کند و روی آنها طلایی شود. برای تهیهی کرم نان خامهای، آرد، نشاسته ی گندم ، شکر و تخممرغ را در ظرف مناسبی ریخته و شیر را کمکم به آن اضافه کرده و به وسیلهی همزن دستی به آرامی هم میزنیم تا همهی مواد به خوبی با هم مخلوط شده و یکدست شود. ظرف را روی شعلهی متوسط اجاق قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا کرم بپزد و کاملا غلیظ شود سپس کرم را از روی شعلهی اجاق برداشته و مدام هم میزنیم تا ولرم شود سپس وانیل و خامه را به آن اضافه کرده و با دور تند همزن برقی به مدت 3 تا 4 دقیقه کرم را هم میزنیم تا کاملا یکدست شود سپس ظرف کرم را با درِ بسته در یخچال قرار میدهیم تا کاملا سرد شود. نان ها را از وسط باز کرده و داخل آن را با کرم پُر کرده و روی آن را با پودر شکر میپوشانیم سپس سرو میکنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه