آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان باگت

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه نان باگت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۵ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

خمیر مایه 3 قاشق چای خوری
نمک کمی
شکر 1 قاشق چای خوری
کره 30 گرم
آب گرم 1/2 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
آرد 2.5 پیمانه

طرز تهیه

1-فررا با حرارت ٢٢٠ درجه سانتیگراد و یا ۴۴٠ درجه فارنهایت روشن کنید. ظرفی را از آب گرم پر کرده ودر قسمت پایین فر گذاشته تا هوای داخل فر مرطوب باشد.

2-خمیرمایه و شکر رو با آب گرم در ظرفی بریزید وترکیب کنید .به مدت ۱۵ دقیقه در جای گرم قرار داده تا عمل کند.

3-آرد ، نمک ، کره نرم شده را در ظرفی جدا بریزید و با دست مخلوط و ورز دهید.

4-سپس خمیر مایه را با شیر به ترکیب آرد اضافه و به مدت ١۵ دقیقه خمیررا با هم مخلوط کنید. تا خمیری صاف و یکدست شود.روی خمیر را پوشانده و به مدت ١ ساعت استراحت دهید.تا حجم خمیر دو برابر شود.

5-روی سطح کار را کمی آرد پاشی کرده و خمیر را پس از کمی ورز دادن به ۴ قسمت تقسیم کنید.

6-به شکل دلخواه فرم داده و روی کاغذ پوستی درون سینی با فاصله قرار دهیدو روی خمیرها را با چاقوی کمی چرب شده چند برش بزنید.

7-سپس در فر به مدت ١۵-٢٠ دقیقه قرار داده تا نان پخته وروی آن طلایی شود.
طرز تهیه نان باگت

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی