آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شیرینی بایادرا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شیرینی بایادرا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

آب ………………………. 100 تا 120 میلی لیتر
شکر …………………….. 120 گرم
کره ……………………… 70 گرم
مغز گردو ………………. 180 گرم(پودر شده)
بیسکویت پتی بور ……. 180 گرم(پودر شده)
.
مواد لازم خمیر شکلاتی:
آب ………………………. 100 تا 120 میلی لیتر
شکر …………………….. 100 گرم
کره ……………………… 50 گرم
مغز گردو ………………. 170 گرم(پودر شده)
بیسکویت پتی بور ……. 170 گرم(پودر شده)
شکلات تخته ای ………. 100 گرم
.
مواد لازم گاناش :
آب ………………………. 2 قاشق غذاخوری
شکر …………………….. 2 قاشق غذاخوری
کره ……………………… 60 گرم
شکلات تخته ای ………. 125 گرم

طرز تهیه

برای تهیه ی خمیر ساده، آب ، شکر و کره را در قابلمه ی مناسبی ریخته و روی شعله ی متوسط اجاق قرار می دهیم و مدام هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود و وقتی شروع به جوشیدن کرد، ظرف را از روی اجاق برمی داریم و پودر مغز گردو و بیسکویت پتی_بور را اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود سپس آن را کنار می گذاریم. برای تهیه ی خمیر شکلاتی، مانند مرحله ی قبل عمل کرده و بعد از این که مخلوط روی شعله ی اجاق به جوش آمد، شکلات های تخته ای خرد شده را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا شکلات ها ذوب شود و مخلوط یکدست شود سپس ظرف را از روی شعله ی اجاق برداشته و پودر گردو و بیسکویت را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. هر کدام از خمیرهای ساده و شکلاتی را به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را بین دو کاغذ روغنی به اندازه ی حدودا 24 در 30 سانتی متر، باز می کنیم سپس در یک ظرف مناسب، لایه های شیرینی را به ترتیب یک لایه ساده و یک لایه شکلاتی، روی هم می چنیم و با فشار دست، لایه ها را به هم فشرده می کنیم. برای تهیه ی گاناچ شکلاتی، آب، شکر، کره و شکلات تخته ای خرد شده را در ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ی کم اجاق قرار می دهیم و هم می زنیم تا کاملا ذوب و یکدست شود سپس سس شکلات را روی تمام سطح شیرینی بایادرا می ریزیم طوری که روی آن کاملا صاف باشد. شیرینی را حداقل به مدت 2 تا 3 ساعت درون یخچال قرار می دهیم اما بهتر است یک شب در یخچال بماند. شیرینی را به وسیله ی یک چاقوی تیز به اندازه های دلخواه برش زده و سرو می کنیم.
.
شیرینانه ی1: در تهیه ی خمیر بیسکویتی این شیرینی، به جای آب می توانیم از شیر استفاده کنیم.
شیرینانه ی2: از آن جایی که باز کردن لایه های این شیرینی، نیاز به صبر و دقت دارد، برای راحتی کار می توانی لایه های کم تری در نظر بگیریم و یا به جای باز کردن خمیر میان کاغذ روغنی، خمیر را مستقیم درون قالب مناسبی که کف آن کاغذ روغنی انداخته ایم، قرار دهیم و دست مان را با آب خیس کرده و با دست، خمیر را درون قالب صاف کنیم و به همین ترتیب برای تمام لایه های خمیر به ترتیب ساده و شکلاتی، عمل کنیم سپس گاناش را روی سطح آخرین لایه ریخته و قالب را درون یخچال قرار دهیم. برای خارج کردن شیرینی از قالب، کناره های کاغذ روغنی را بگیریم و با احتیاط از قالب خارج کنیم
طرز تهیه شیرینی بایادرا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی